Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sisiTA

kontakt z ex- nie polecam

Polecane posty

Mój ex zerwał ze mną pół roku temu, w drugi dzień świąt, wiem dziwnie to brzmi, tak wyszło, bez kłotni i tp, stwierdził,że mnie nie kocha, że sie wypaliło po prawie 5 latach.To byl cios ktorego sie nie spodziewalam, powinnam zerwac z nim kontakt lecz nie potrafiłam, choc próbowałam to i tak zaczynałam od nowa, to było jak uzalenienie.Ani on ani ja nie potrafiliśmy tego przerwac, ciągfły kontakt, wychodziliśmy na imprezy,itp.Myslałam,ze mu zależy, dalam mu sznase, przepraszał,powiedzial,ze nie jest gotowy na trwaly związek, że życzy mi szcześcia.Bolało, potem znowu intensywny kontakt, przytulanie, wspólne impery, kwiaty na urodziny i imieniny,szaleństwo.Miałam dośc niepewności, zapytalam go czy cos domnie czuje, on:nic oprócz przyjaźni, wybacz,ze dałem ci mylne sygnały.Stracilam prawie z nim 5lat i pól roku po zerwaniu łudząc sie,ze do mnie wróci.Zerwalam z nim kontakt.Dziewczyny nie róbcie tego nie utrzymujcie kontaktu z ex bo dla nich to albo zabawa,albo przyjaźń, bądź zwykla nuda.nie wiem jak on to sobie wyobrażał,że ja sobie kogos znajdę i on i będziemy sie razm spotykać?absurd

Gość zgadzam sie z Tobą
przyjaźń z exem to porażka, u mnie na początku była fajna, niby szczera przyjaźń, ale jak się okazało potem...chciał ze mną sypiac, o niedoczekanie i skończyła sie "przyjaźń"

.Stracilam prawie z nim 5lat i pól roku po zerwaniu łudząc sie,ze do mnie wróci." wiec jestes nastepna milionowa z koleji panna która musi sie na własnej skórze przekonac by moc uwierzyc ze nie ma takiego czegos jak przyjazn z ex .... ech.... ciekawe ile jeszcze takich naiwaniaczek sie przewinie na słowie 'PRZYJAZN " ?

zacznijmy od tego,ze ja nie chcialam przyjaźni, myslałam,ze to co on ddo mnie czuje to zupełnie co innego,a on,ze przyjaźń, nie wiem co jest z tymi facetami, ogolnie u mnie jest chory schemat, ex chce sie ze mną przyjaźnić, a kogos jogo traktuje jak kumpla chce zawsze coś więcej, normalnie czy nie ma już facetów, którzy potrafą się odciąc od swoich ex?bo jestem wyjatkowa, tak dobra, itp. i che miec ze mną kontakt, bo nigdy nie spotkal takiej osoby, jak ja, ludzie co to ma byc koncert życzeń?

czy nie ma już facetów, którzy potrafą się odciąc od swoich ex? a ty ? gdzie twoje zdanie na ten temat ? jak bys ty nie chciała to by nie było tej znajomosci :D ale widocznie ci odpowiada taki układ ? co ?

jasne odpowiada mi taki układ,zastanów się co piszesz, przecież każdej bylej dziewczyny, która kocha swojego ex jest marzeniem patrzeć na niego i słuchać jak do niej mówi o przyjaxni i otym,ze szuka sobie dziewczyny, jakbys nie przeczytał(a) to pisałam,ze zerwalam z nim kontakt, jak powiedzial mi,że to tylko przyjaźń, więc siła rzeczy nie odpowiada mi taki układ

Stracilam prawie z nim 5lat i pól roku po zerwaniu łudząc sie,ze do mnie wróci." a te 5 lat złudy to co ? :P

matko ja z nim byłam prawie 5lat, a nie,ze czekalam na niego 5lat.poza tym nie mozna powiedzieć ,ze 5lat związku to złuda, tylko to pól roku po zerwaniu, normalnie nie wiem,czy do niektórych trzeba pisac tak dosłownie