Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama dwójki

Wakacjie-morze-pole namiotowe

Polecane posty

Gość Mama dwójki

Czy któraś z was mogłaby polecić mi jakies ładne,w miare zadbane i wyposazone w (nie) obskurne łazienki pole namiotowe? Chcemy jechac w ciemno(chodzi tu o nie rezerwowanie wcześniej) miejsca.

Gość mysle ze nie powinnas ja bym
sie bała ...w ciemno !A dlaczego chcesz pod namiot ? Nie wiem czy taniej ci wyjdzie ...płacisz na namiot i każdą osobe ,płacisz za prysznic -niestety i jeszcze kible są na żetony ,płacisz za postój auta /dobe tak jest na lepszych polach namiotowych bo inaczej to syf!!! A z dziećmi wolałabym z łazienką ...a w jakim czasie chcesz jechac ?

Gość Mama dwójki
Dlaczego mam sie bać............nie pierwszy raz jadę z dziećmi i to właśnie pod namiot.Nie którzy wolą pokoje a inni przygodę i łono natury. Byłam w Mielnie i pierwsze słysze o kiblach i żetonach.Koszt.baaardzo mały,i tak taniej niz na kwaterze........szukam kogoś kto ma juz sprawdzone miejsce......jechać chę ok 20 lipca

Gość Mama dwójki
Dodam,że warunki były rewelacyjne,a pole nie należało do najdroższych.

Gość nooo powiem ci ze ja tez
ostatnio widziałam pole -drogie .!Faktycznie toalety na monety,prysznic tez i nie zawsze mogłam porządnie umyć włosy :O :O mam długie ... Nie dam sie namówić drugi raz ...

pod namiotami byłam raz. wróciłam po tygodniu z małym plecaczkiem, w leginsach i w jednej bluzie na grzbiecie. ukradli nam wszystko. nawet używane gacie:o zdecydowanie wolę teraz juz zaplanować wakacje tam gdzie można pokój zamknąć na zamek.

aaaaaaa...i to nasze pole Niby strzeżone mieściło sie właśnie w Mielnie:o

Gość pupa77
Ja kiedyś byłam na polu namiotowym w Kołobrzegu. Nie było najgorzej - w takim parku, blisko morza, ale dosc drogo. Strzeżone dobrze. Pełno na nim Niemców w domkach kempingowych. W Międzyzdrojach było fajnie w ośrodku Gromada - ale tam mieszkałam w domku, pole sąsiadowało. W bardzo ładnym lasie, super blisko morza, no i dobry klimat. Nie lubię nad morzem mieszkac na typowej kwaterze...

Gość pupa77
Brzydula30, jesteś z Kołobrzegu? Ja kiedyś byłam na tamtym polu, ale sama bo przejazdem i nocleg kosztował mnie 20 albo 25 zł, nie pamiętam dokładnie.. płaciłam za namiot i jedną osobę dorosłą. Ale jak więcej osób to cena za namiot się rozkłada więc jednak wychodzi chyba taniej - nocleg nad morzem to nawet za 25 ciężko znalezc...

Gość sobieszewo

Gość Mama dwójki
Jeju,przecież ja pytam osób które moga cos polecić.Dziewczyny,ja nie chce dobrych rad i namawiania na kwatery...........nie raz byłam i nie raz wróciłam zadowolona.Jeżeli nie możecie mi nic polecić to dziekuje bardzo,ale pod namiot pojade.

Gość kiedys oplacalo sie jezdzic
pod namiot. Teraz ceny sa tak duze tego typu rozrywki, ze jezeli myslisz o tanich wakacjach to zapomnij. No chyba, ze zalezy Ci na wrazeniach ;) Tzn, ze uparlas sie na namioty, nie ze wzgledu na ceny, tylko ewentualne przezycia typu codziennie mokre gacie, robale, wychodki z dziurami w ziemi. Ja juz jestem za stara na to ;) Chociaz nie powiem, kiedys tez mnie to bawilo :P Ale rozne zboczenia maja ludzie :D

Gość no tak kiedys cene za namiot
sie rozkładało na osoby a teraz jest tak ze płacisz za namiot i dodatkowo za osoby i jeszcze opłate klimatyczna za osobe i przysznic i toaleta płatna osobno i za auto tez za dobe ...nie warto :P

Gość rgdffgbdfhd
władysławowo-chłapowo camping alexa

Gość rena23
ja polecam pole namiotowe w Chałupach- Albatros, blisko morze i zatoka, łazienki są ok, nie ma żetonów.Ja też wolę wakacje pod namiotem niż kwatery, i nic mi nie skradziono, wszystko zostawiałam w namiocie oprócz pieniędzy telefonów i aparatu cyfrowego, jeżdżę tam od kilku lat i nie zdarzyło mi się nic przykrego. A ludzi jest tam pełno\ i w różnym wieku.

Gość Mama dwójki
Rena-a jak warunki dla dzieci i czy jest mozliwość zabrania psa?

Gość kiedys byłam
Sopot Kamienny Potok, nie bylo najgorzej, sanitariaty murowane, i jako takie zaplecze dla dzieci typu boiska do siatki itp

Gość łyżeczką
W łebie przy samej plaży jest takie pole, kurde nie pamiętam jak się nazywa ale ulica to chyba turystyczna, tanio, fajnie i łazienki bardzo fajne, czyste

Gość rena23
za każdym razem jak jestem to jest mnóstwo rodzin z małymi dziećmi, mamy kąpią je pod prysznicem, łazienki są codziennie sprzątane, dla dzieci jest plac zabaw, piaskownica, jak dla mnie to warunki są dobre

Gość rena23
też jest możliwość zabrania psa

Cześć :) Chętnie Ci pomogę, ponieważ sama jeżdże z chłopakiem od paru lat pod namiot nad morze i muszę powiedzieć, że po pierwsze nie spotkałam się z płatnymi prysznicami, a po 2 p.n. z całą pewnością nie wychodzi drożej od kwatery nad morzem( cena za nocleg to tak 35zł przy dobrych wiatrach). Bardzo gorąco polecam pole namiotowe Pomarańczowe we Władysławowie - b. mili właściciele, sanitariaty o wysokim standardzie. Jeśli jedziesz z dziećmi: mały plac zabaw oraz możliwość zostawienia ich na jakiś czas z animatorkami :) Pole na noc zamykane, po 22 nie da się wejść bez odpowiedniej przepustki, wieczorami zabawy taneczne, koncerty, karaoke a nad wszystkim góruje wielki pan ochroniarz ( pozdrawiamy:) ). Rzeczywiście jest opłata za postój auta, ale nie ma zadnych udziwnień czy innych niespodzianek. No i rodzin z dziećmi zawsze troche jest, więc i Twoje będę miały się z kim pobawić. www.pomaranczowe.pl Pozdraiwam serdecznie! PS Wiem, że mój post wygląda jak autoreklama, ale wierzcie mi- mam tak pozytywne wspomnienia z tym miejscem związane, że aż chce się nimi podzielić. :)

Gość pupa77
Tylko to pole we Władysławowie ma poważny minus - nie ma tam w ogóle drzew. Pod namiotem w takim miejscu nie da się chyba wytrzymac...

Gość Mama dwójki
Soczyste,dziekuje za wyczerpującą opinie.Czytałam opinie o tym polu i dzwoniłam już do właściciela.Chyba właśnie tam pojedziemy.

Gość ja tez w ub roku byłem na taki
polu w Pobierowie i niestety prysznic płatny ...a moja dziewczyna wściekała sie ze nie zdazyła sie wykąpac :O ale czysto i miło tylko drogo

Gość Mama dwójki
Oczywiście reszcie też bardzo dziękuje za zainteresowanie tematem i odpowiedzi.

Gość DZIEWCZYNY.
A czy mozecie polecic jakas dobra , fajna i nie droga kwatere, domek, pensjonat czy hotel nad morzem??? Najchetniej w Kolobrzegu? Chce pierwszy raz jechac z coreczka 8-miesiecy nad morze i nie mam pojecia gdzie cos fajnego znajde aby bylo najlepiej z dzieckiem wypoczac. Prosze poleccie cos. Z gory dziekuje.

Gość super to pole namiotowe.