Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama dwójki

Wakacjie-morze-pole namiotowe

Polecane posty

ja byłam kilkakrotnie na helu ( dokładnie pole helkamp ) i raz w chałupach. teraz tak, helkamp to pole typowo dla rodzin z dziećmi - plac zabaw, porządna kuchnia, zaplecze sanitarne. W chałupach jest 95 % młodzieży, która pływa na deskach, uprawia kitesurfing itp... Pól jest tam masa, ale sanitariaty są płatne, i raczej na wszystkim próbują zbić kasę. Przy okazji, jeśli ktoś planuje zakup namiotu, to trafiłam ostatnio na spore obniżki na sieci, z racji zakończenia sezonu wakacyjnego, np na siulagrande.pl , więc jeśli ktoś myśli o wyprawie pod namiot za rok, to teraz można sporo przyoszczędzić !

po tegorocznych wakacjach moge polecic pole namiotowe w Kolobrzegu :) tanio schludnei super dla dzieic :)

Gość gamilka
Na dziś coś możecie polecić? Pole namiotowe / przyczepy? Generalnie bliżej natury.

Gość Mazurekk
Najszybciej, najlepiej szukać w porównywarkach tego typu ofert. Tam znajdziesz od razu najtańsze ceny. Ewentualnie przez wyszukiwarkę kilka ofert typu http://royal-camp.pl/ wyskoczy.

Gość gość
W zeszłym roku byłam we Władysławowie pole namiotowe horyzont. Ceny jak wszędzie czysto woda ciepła i co dzień były przewidziane atrakcje dla dzieciaków. Animatorzy raz był cyrk . Polecam dwie godziny dzieciaki z glowy

Gość Adinow91
Okazyjne ceny i bardzo komfortowe miejsca znajdziecie w http://www.windsurfing-habenda.pl/. Raz wybrałem się tam w ciemno, teraz jeżdżę tam co sezon. Szkółka windusurfingu jest świetną sprawą !