Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość plannnerka

kolacja przy świecach i...

Polecane posty

Gość plannnerka

Witajcie! Mam plan na romantyczny wieczór we dwoje. Będziemy sami w domu, będzie kolacja przy świecach, dobre wino, muzyczka itd, itp. Chciałabym, żeby ten wieczór zakończył się równie romantycznie- w łóżku. Jetseśmy razem od 7 miesięcy i do tej pory jeszcze się nie kochaliśmy. Teraz wszelkie okoliczności temu sprzyjają- tylko ja się krępuję mu o tym powiedzieć! Pomózcie proszę, jak dać facetowi do zrozumienia, ze chcę się z nim kochać? Mój facet nie jest zbyt nahalny w tej kwestii (mały temperament-wystarczają mu pieszczoty) i raczej sam tego nie zainicjuje :-( Dodam, że nie mamy po 16 lat i nie korzystamy z "wolnej chaty", bliżej nam 30...

Gość plannnerka
nie macie żadnego pomysłu?

Gość plannnerka
no tak, myślałam o tym, ale mój mężczyzna jest trochę egoistyczny. Jemu to wystarczy. Wcześniej nie byłam gotowa na seks, więc teraz też pewnie pomyśli, że to już wszytko na co może liczyć. Rzecz niby prosta- powiedzieć "chcę sie z Tobą kochać", ale nie mogę sie na to zdobyć wariatka...

Gość fajne fajne
polecam ostentacyjnie się wypiąć i ochoczo zakomunikować zerżnij mnie mój wigwam czeka na twojego prężnego Indianina .

Gość plannnerka
haha, taaak, na to z pewnością się zdobędę...

przytul sie do niego,musnij jego płatek uszny i szepnij ze masz ochottttęęę uśmiechając się tajemniczo.No co ty filmów nie oglądasz?

Gość fajne fajne
A tak na poważnie to sokoro masz już lat 28 to powinnaś być trochę śmielsza. Macie swoje lata , będziecie sami , wino też swoje zrobi, wystarczy że ubierzesz się dość śmiało i niechcący go czymś oblejesz .

Gość plannnerka
Sama nie wiem w czym problem, to żałośne. Owszem, oglądam filmy, ale tam faceta nie trzeba tak zachęcać jak mojego. Każdemu by się odechciało! mamy już za sobą nagie pieszczoty, wspólne sypianie, nie było tylko seksu. I trochę się krępuje, że to ja muszę go inicjować...

Gość fajne fajne
a jak wyglądają pieszczony nagie a jak ubrane ? Ech ludzie wy to macie problemy :)

Gość plannnerka
to chyba oczywiste, jakie to "nagie" a jakie nie? :-D To jest problem! Jako kobieta zaczynam czuc się nieatrakcyjnie, bo mężczyzna nie dąży do seksu ze mną:-P

Gość absolwentkaaaaaaaaaaaaaaaaa
zmien faceta, jakas ciota.....

Gość plannnerka
no właśnie też zaczynam się zastanawiać "co jest nie tak"! Najłatwiej byłoby zmienić, ale pojawiły się wątpliwości- może on mnie aż tak szanuje, że nie naciska na seks? Albo nie chce sie angażować- ta opcja już mi sie mniej podoba. No, lae myśle, ze wtedy nie traciłby 7 miesięcy na bycie ze mną. Dobrze myśle?

to moze pogadaj z nim o tej jego niesmiałości,moze ma cos do ukrycia,jakiś komplekssss....,abo walnij wprost że masz ochotę kochać się tu i teraz,wkoncu mamy rownouprawnienie :D.A jeśli on nie ma żadnych kompleksów to jak nie kumam faceta,żeby tak sam nie chciał,to jakieś dziwne

Gość megiiiiiiiii
no słuchaj... zjecie dobrą kolację, wypijecie wino... puść wolną romantyczną muzykę - zacznijcie tańczyć, w tańcu całować się namiętnie... i w pewnym momencie zacznij go powoli rozbierać... Jeśli będzie chciał seksu to pójdzie już łatwo, a jak nie to i tak coś powie na ten temat (np. że za wcześnie czy coś..) Może poprostu wstydliwy chłopak jest... albo nie kochał się jeszcze z żadną kobietą.

Gość plannnerka
ot i dobrnęliśmy do sedna problemu- mam oziębłego mężczyznę! :-( a sama jestem zbyt nieśmiała, zeby powiedzieć wprost, że chcę sie z nim kochać!

Gość plannnerka
jest jeszcze coś- mam 24 lata i jestem dziewicą, a on o tym wie...

Gość fajne fajne
spoko ja cie wydymam w czynie spolecznym :)

Gość plannnerka
ok, zgłoszę się do Ciebie, jeżeli mój facet znów wybierze drzemkę zamiast miłości ... A to bardzo prawdopodobne :-(

Gość fajne fajne
bedzie dobrze nie ma się co martwić :) , zwyczajnie postaraj się wypić dwie lampki więcej i go zgwałć :)

Gość plannerka
i nici z kolacji i wspólnej nocy- wyczuł co się święci i "nie może przyjść". Bez komentarza!

Gość plannerka
znów zmian planó0 romantyczny wieczór już jutro a ja wciąż nie wiem, jak go zachęcić do pogłębienia naszej relacji. Pomóżcie!

Gość fajnie fajnie
to znaczy że mam już golić okolice intymne ?

Gość plannerka
nie, nie! Depilacji u mężczyzn nie uznaję!!!

Gość prawdziwy normalny facet
czyli mam zostawić włosy na jakach dobra to zostawiam :classic_cool:

Gość plannerka
oczywiście, zę zostaw! Nie wiem, jak kobiety mogą pociagać tacy wydpilowani faceci? Ja tam wolę naturalnych. No, ale odbiegliśmy od tematu...

Gość prawdziwy normalny facet
Cóż , pozwolę sobie na małą nieelegancję . Albo weźmiesz jego klejnoty ustami w obroty albo możesz się już ze mną umawiać , jak widać mnie ma ochoty na zmaczanie .

Gość plannerka
ech...no to widać nie ma na to ochoty, bo usta w ruch już szły...I kochaj tu mężczyznę...