Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aawwiizzoo

chce zmienić tabletki, jakie polecacie?

Polecane posty

Gość aawwiizzoo

Biore harmonet i juz nie chce :/ źle się po nich czuję.. no i szukam tez w przystępnym cenach, ja za harmonet płace n 23zł :)

co polecamy hmm wizyte u ginekologa, skierowanie na badanie i dobranie odpwoeidnich tabletek, a nie pytanie sie po forach ktore sa dobre :| porazka!!!!!!!!!!!!!!!!!

ja brałam yasminelle i są super, chociaż przez pierwsze 2 miesiacy tez rewelacyjnie sie nie czułam. może poczekaj jeszcze trochę? yasminelle kosztują około 40zł za opakowanie ;)

kazda z nas moze jej cos innego polecic ja np zaczynałam od microgynon potem diana i cilest teraz plastry i wiem ze bez badan odpowiednich i konsultacji z lekarzem nie ma co wybierac sobie tabletek, nie wazna cena tylko dopasowanie a na zadnym forum nikt nie zagwarantuje ze po XXX bedzie sie czuc dobrze

Gość aawwiizzoo
chodzę do ginekologa i jestem po badaniach... brałam już yasmine ale po zmianie lekarza pow. zebym brała mniejsza dawke hormonów.. przeszłam na harmonet.. a chciałam miec rozeznanie, bo lekarz będzie mi rzucał nazwami co mi może przypisać innego a ja będe patrzec na niego jak ciele.. fajnie mieć opinie innych, jak sie czują po innych tabletkach.. nie będe zmieniać ich co pół roku.. myślałam ze ktoś mi ułtwi.. a KOLEŻANKA PORAŻKA niech się nie wypowiada jak ją to BOLI..

nic mnie nie boli w przeciwienstwie do ciebie poprostu twoje pytanie jest durnowate, jak mozna sie zapytac jakie poleciacie tabletki?? widac ze traktujesz hormony jak cukierki, byle by tanie...

Gość aawwiizzoo
durnowate? sama jesteś durna.. według ciebie.. ginekolog patrzy w wyniki cytologii a potem w pochwę i stweirdza: TAK! TO tylko te tabletki są dobre dla pani.. wybacz.. ale tabletki dobiera się metodą prób i błędów :/ niestety! więc myślałam, że może znajdę takie po których generlanie dziewczyny się czują w porządku... a co do taniości tabletek.. to co z tego?! tabletki niczym sie nie różnią w działaniu mimo, że jedne są tańsze a drugie droższe.. to że ty uwazasz ze droższe to lepsze i nie cukierki to masz problem..

Gość samanta i amanda
racja ze metoda prob i bledow - ja kiedys bylam u gina po escapelle, poradzil mi zebym brala tabletki anty, ja juz wczesniej bralam diane35 ale odstawilam bo caly czas mnie po nich mdlilo (moja siostra miala tak samo). Powiedzial ze z tabletkami tak jest, ze dobrac mozna tylko probujac ciagle nowych.

Gość sałatka90
podobno odpowiednikiem tych tabletek sa tabletki sylvie 20 czy sylvie 30 sa to nowe tabletki. ja od niedawna biore sylwie 20 od kilku dni kosztuja nie cale 20 zł