Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość awqrt

halas a ciaza pomocy

Polecane posty

Gość awqrt

witam wczoeaj zabralam brata na festyn z okazji dni dziecka, i gdybym wiedziala o tam sie bedzie dzialo nie poszlabym tam a wiec: podczas otwarcia czegos tam wystrzeliwano kule armatnie, byl to taki huk ogrmny ze az mna trzesło , dodam ze dzieci nawet plakaly , nie ktore wrecz histerycznie, zaluje ze tam poszlam ale skad mialam wiedziec ze na festynie z okazji dnia dziecko moze byc cos takiego. czy to moglo zle wplynac na mojego malucha, ? czy nie uszkodzilo mu to sluchu czy ukladu nerwowego, dodam ze to 33 tydzien.

Gość awqrt
???

ja tydzien przed porodem bylam na koncercie STOMP i tez cicho nie było, a moj maluch zdrowy no i muzyke lubi :) niesadze zeby cos sie moglo stac

Gość awqrt
dziekuje za odpowiedz :) mam nadzieje,

Gość Kendra Luz
nie no co Ty, bez przesady... on to pewnie słyszał, ale tylko trochę i zatlumione to było przez wody płodowe. Nic mu nie będzie, a z Ciebie taka panikara jaka była ze mnie :D

Gość z pewnością
nic mu nie będzie moj mały jak był jeszcze w brzuchu jak były jakies hałasy o ruszał sie strasznie kopał i w ogóle a teraz ma 10 m-cy i uwielbia muzykę he he jak ją tylko s łyszy to sobie tańczy :) nie stresuj sie nic mu nie będzie