Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwykła_normalna

KAŻDA Z NAS JEST UCIELEŚNIENIEM PIĘKNA !!!

Polecane posty

Gość zwykła_normalna

Kochane kobietki ! podjęłam się tego tematu ponieważ uważam, że każda z nas na swój sposób jest idealna... mam 167 i waże 79 kg, tradzik młodzieńczy pozostał mi do dziś ;) mam wielka pupe i małe piersi ...ale jest we mnie coś co siedzi w każdej kobiecie...urok wewnętrzny,poczucie humory, odwaga,optymizm...dlatego moje drogie Panie główki do góry...każda z nas jest piekna i nie ma znaczenia czy jesteśmy szczupłe czu grube,blondynki czy brunetki a moze rude,nie ważne czy mamy małe piersi czy duża pupe,ow,łosnienie na twarzy lub duże stopy :D musimy 3mać się razem...i żyć chwilą,podnosić się po porażkach...a faceci?? niby co oni by bez nas zrobili :D:D

Gość jestem babą ale bab nie znoszę

tak samo nam sa potrzebni faceci jak my im - wiem to z wlasnego doswiadczenia wewnetrzne piekno jest wazne, ale zewnetrzne rowniez

Gość Onaaaaaaaa_
racja !!! każda z nas jest wspaniała...nie powiem ideałem nie jestem ,nie potrafię nawet odmówić wieelkiego ciacha z kremem(widac rezultaty :D ) ale tak naprawde uroda przemija a dobre serduszko i rozumek pozostają:)

Gość zwyczajnaONAAA
wygląd wewnętzny jest tak samo waży jak i zewnętrzny a nawet ważniejszy

Gość Czesio zgubił przekliniaka
Lubię Was :-)

Piekna jestem! Wspaniale me loki opadaja na plecy. Sukienka w kwiatki delikatne, niebieska. Nogi jak u sarny, tak smukle i zgrabne! Ja jestem powabna! Daje wam slowo! Wprawdzie jestem alfabetka, nie wiem co to tabletki, znam tylko ubran kolorowe metki. Chodze na siatke trzy razy w tygodniu, maseczke stosuje z ogórków, na twarz, jest w sam raz! Wprawdzie powtarzam ta sama klase, ale za chlopakami nie laze. Bo jestem taka piekna, ze kazdy mnie adoruje! Nos mam gruby, to taka zaba przyklejona na ma twarz, co szpeci nieraz. A na tej zabie piegi, czerwone. Oczy mam takie zielone, falszywe nieco. Na nosie okulary moje. Ladniejsza mi byc po co? Wystarczy mi ta ksiazka na biurku, niejedna lalusia co drapie sie po piórku,powie ze nudna ta opowiesc. Umiem czytac, umiem liczyc. Licze ile jest na tym swiecie pieknych alfabetek. Zapisuje je swym piórem tak szpetnym jak mój wyglad. Nikt nie zagladal do mego wnetrza, wiec nie wie jaka jestem. Nikt nie zagladal bo nie chcial. A ja chce to zrobic wreszcie! Chce innych brzydkich poznawac jak tylko na to mi dusza pozwala, ci piekniejsi, niszcza ksiazke w srodku, dbaja o okladke, czyli wyglad.

Gość zwyczajnaONAAA
a mnie sie wydaje ze w dzisiejszych czasach szybciej uzyskamy wymarzoną prace dzięki przede wszystkim urodzi e !!!i nie chodzi mi tu o wnętrze

Gość zwyczajnaONAAA
mała czarna pita w łóżku to co napisałaś odzwierciedla cała prawde o nas...ludziach :D

Gość ahahahahahahHHHHHAHAHAH
czcze gadanie prawda jest taka ze kobiety brzydkie maja w zyciu o wiele gorzej

od razu nie widac wnetrza tylko wyglad zewnetrzny dlatego on tez sie liczy - zwlaszcza w dzisiejszych czasach - dlatego trzeba dbac rownie o jedno jak i drugie

Gość PYSKATA KOBITA
ja tez tak uważam każdy człowiek zwraca uwaga przede wszystkim na wyglą zewnętrzny ... i jest on bardzo ważny

Gość PYSKATA KOBITA
teraz jest taka technika...medycyna robie ogromne postępy...jak ogladałam programy typu "chcę być piękna" aż szczeka mi opadała z "czarownic" robili piękne kobiety o 20 lat młodsze...

Gość PYSKATA KOBITA
bo takie wylasnowane dziunie przewaznie piz*a swędzi dlatego tak machają du*ami :D:D