Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oliwiasssss

Szukam ubrań

Polecane posty

Gość oliwiasssss

Chcę kupić sobie przez internet może allero lub inna strona internetowa jakieś ciuszki. Chodzi mi o spodnie, bo nie mam czasu łazić po sklepach, a muszę zaopatrzyć moją szafę w nowe ubrania. Za tydzień mam wyjazd i muszę jakoś wyglądać. Sęk w tym, że wszystkie mojego ubrania są eleganckie, spodnie, spódniczki, bluzki. Muszę mieć troche sportowych ciuchów. Dlatego proszę młode osoby o doradzenie mi w czymś. Oczywiście nie chce tu samych dresów. Mogą być jeansy, jakieś materiałowe aczkolwiek sportowe spodnie, koszulki, bluzy buty już zakupiłam. MOże coś doradzicie, bo ja gust mam, ale nie wiem co się nosi teraz z takich mlodziezowych ubran. Mam 22lata, ale praca moja wymaga eleganckiego stylu. I lubie taki, ale musze troche na jakis czas przestawic swoj styl. Moze mi ktos doradzi i pomorze znaleźć jakies konkretne ciuszki. Osoby, ktore znajda się na modzie;) potrzebuje ubran w rozmiarze spodnie w rozmiarze 31/32 a na górze L. Potrzebuję rad dziewczyn które się znają na modzie, bo ja jestem kompletnie zielona. Aha nie szukam firmowych, drogich ubran, bo zaloze ja kilka razy i pojda na dno szafy tak wiec nie chce zbyt wiele inwestowac i bluz kupowac za 200zł. Tak jak mowie dzisiaj udalo mi sie wyhaczyc swietne buty nike w byty zainwestowalam akurat na to nigdy kasy nie zalowalam i kupilam sobie fajny plecak:)

Gość liberal girl
ciuchy, a szczególnie spodnie czy spódnicę - bo bluzkę to jeszcze mozna kupić na oko od biedy - należy koniecznie mierzyć przed zakupem Wyrzucisz kasę w błoto jeśli okaże sie że spodnie źle leżą