Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lalka999

Zespół WALTER BAND i SK-1 z Lublina, błagam o opinie!!!!!!!!!!

Polecane posty

Czy któraś z was miała zespół Walter Band lub SK-1 na swoim weselu? Proszę o opinie, bo nie ma ich za dużo w necie!

Gość zaro32
witam ! szukasz zespolu na wesele jeśli tak to podaj namiary i termin wesela

Tak, szukam zespołu ale jestem zainteresowana tymi dwoma wymienionymi w temacie...

Cześć, polecam w 100% Zespół Walter Band, są rewelacyjni, graja muzykę tylko na żywo i tworzą go zawodowi muzycy :-) Oprawa profesjonalna. Grali na weselu mojego brata :-) SUPERRR z czystym sumieniem polecam ten zespół :-) www.walter-band.rl.pl :-)))

....jeżeli,a taka jest możliwość,poproszę o opinię na temat zespołu SK-1,czy mają jakąś stronę internetową?

Gość dsfsdfdsdfs
La is la bonita_Aneta.mp3 Umarłam.

Gość sis-1980
byłam na imprezie sk-1 i nie mam dobrego zdania, przynajmniej o woklasitce. chłopaki nawet grają, ale jeśli chodzo o ta panią to śpiewa jak kaczka bez przerwy tak jakby tylko ona się liczyła na całym weselu i nikt więcej, męczy ucho, a jej teksty... bez komentarza

Gość mikutek
a ja polecam zespół Chilicopter:)

Ja bawiłam się na weselu we wrześniu ze wspomnianym zespołem Chillicopter, i jak dla mnie bomba. Fajnie bo grają dla każdego i są bardzo sympatyczni:) i jest ich pięcioro ... teraz to się chyba rzadko widuje takie zespoły. I grali z perkusją i na żywo. Naprawdę polecam !!! O dwóch pozostałych zespołach nie słyszałam, ale pewnie warto posłuchać każdego:)

Gość misia284
Bawiłam się przy muzyce Wlater Band na weselu kuzynki w styczniu:-) muzyka super a do tego super fajni ludzie. Moja kuzynka wspomina ich pozytywnie :-) Kontakt super co się też rzadko zdarza i grają muzykę na dobrym poziomie. Ja osobiście byłam pod wielkim wrażeniem. Także poleca z czystym sumieniem :-)

Gość magduska555
Nie polecam Walter band niski pozim,byłam na weslu i nic ciekawego nie prezentują,wokalista ma słaby wokal,a słuch ja mam dobry.

A ja polecam Walter Band :-) muza na żywo. Chłopaki super grają i mam nadzieję, że jeszcze będę miała okazję pobawić się właśnie przy ich muzyce.

Gość Walterband odradzam
a Chillicopter za dużo chca :o a nie sa warci tych pieniedzy kóre chcą

Gość Tadeo
Ja mysle ze jad mozna wylewac bez konca,prawda jest taka; co kto lubi i ile ma:)

Gość gość
nie polecam, najadłam się wstydu na własnym weselu. Zabawy weselne poniżej poziomu

Gość mmadziusiaa
Do gosc z lipca tego roku. Kto grał u Ciebie? Walter band, ten cały Sk-1 czy Chilicoptersi?? bo nie wiem odnośnie którego zespołu tyczy się wypowiedź, zainteresowana jestem w sumie Walter band tylko nie robią prób żeby można było cokolwiek usłyszeć, jak większość zresztą czego nie rozumiem. Będę wdzięczna za odpowiedź.

Gość gość
Z tego co wiem to wokalistka jest druga ☺ i teraz jest OK. POLECAM