Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Agatek21

wywołają?...

Polecane posty

Witam Was kobietki. Minął już termin porodu (miałam na 26 maja) więc dostałam skierowanie do szpitala. Mam się tam stawić jutro. I teraz nie wiem: zbadają i wypuszczą czy może będą mnie tam trzymać ?? A może będą wywoływać poród? Boję się troszkę.. Dodam, że mały ułożony pośladkowo..

Gość jesli posladkowo
to cc :( jutro porobia badania i w srode moga zrobic. do domu u mnie nie wypuszczaj po termine. mi wywolali 8 dni po kroplowka ale ulozony byl glowka

kurcze... przed chwilką odszedł mi chyba czop śluzowy... normalnie jestem już cała roztrzęsiona..

Jak będziesz miała skurcze, to jedź do szpitala, jesli nie, to na spokojnie i zgłoś się tam jutro.

Gość a ja napisze prawdę
mi czop odchodził na kilka dni przed porodem więc o to się nie martw :) Czeka Cię chyba cc Leżałam w szpitalu z dziewczyną o podopbnej sytuacji do twojej i zostawili ją w szpitalu, dwa dni czekali czy sie mała nie ułoży główkowo, ale nie i cc, nie mka na co czekać. Przenoszone dziecko to też nie ok... Bedzie dobrze :)

chyba własnie zaczęły mnie brac skurcze.. poczekam troche, jak sie nasila to jeszcze dzisiaj pojadę... Może to już??...

Gość oleksja11
ja radzilabym juz do szpitala bo jezeli ulozenie posladkowe to ma sie cc!!!!gdzie kaza rodzic przy takim ulozeniu???

jedz do szpitala. Tam będziesz pod fachową opieką. To "chyba" skurcze musi być sparwdzozne przez lekarzy. Jesli mała jakims sposobem ułożyła się główkowo (w co wątpię) urodzisz naturalnie, jeśli zostanie "po staremu", to cc. Powodzenia życzę..., :) a teraz na spokojniutko do szpitala :)