Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BlueBerry92

Pierwszy raz.. /

Polecane posty

Mam mały problem :/ Proszę o przeczytanie mojej historii.. W sobotę miałam przeżyć ten cały pierwszy raz. Rozmawialiśmy o tym z partnerem, przygotowaliśmy się odpowiednio (oczywiście z zabezpieczeniem!) i oboje chcieliśmy to zrobić. Najpierw cały wieczór spędziliśmy razem, a kiedy on zaproponował, żeby już pójść do łóżka, ja nie czułam podniecenia.. On nie był już prawiczkiem, a ja mówiłam mu dość daaawno temu o tym, że jestem dziewicą. Szepnęłam mu do ucha czy pamięta to, że nigdy tego nie robiłam i myślę, że niestety wystraszył się trochę.. Czytałam wcześniej o pozycjach dobrych na pierwszy raz i chciałam zrobić to w pozycji klasycznej, ale on powiedział, że bardzo jej nie lubi, że chciałby na jeźdźca.. Zgodziłam się, kocham go i myślałam, że nie będzie tak źle. Okazało się, że nie mógł we mnie wejść, jego członek nie był dość sztywny, ja w ogóle nie czułam ani podniecenia, ani nawet strachu. Spróbowaliśmy, ale czułam ogromny ból. Moja pochwa nie była nawilżona.. On poprosił żeby to przełożyć, i tak zrobiliśmy ale wiem że jest mu baaardzo głupio. Mówiłam mu, że to się zdarza, że nie zawsze jest tak fajnie. Mimo moich zapewnień widziałam, że czuł się okropnie, po prostu na tyle go znam. Myśli, że zawiódł, że to on nie dał rady.. Czemu nam się nie udało, jeśli oboje tego chcieliśmy? Czy zmęczenie i stres wzięło górę? Jak go rozluźnić? Wiem, że stresował się bardziej ode mnie, mimo że on prawiczkiem nie jest, a ja jestem nadal dziewicą. I wiem, że nasz pierwszy raz będzie na pewno w pozycji \\\"na jeźdźca\\\" :) Bardzo zależy mi na tym, żeby się nie denerwował. Koleżanka powiedziała mi, żebyśmy wypili alkohol, ale czy to nie zaszkodzi? Czy któraś z Was miała podobną sytuację?

Lepiej, żeby on nie pił za dużo, bo może mu nie stanąć. Ale jak to było? W ogóle się nie pieściliście?

oboje jesteście winni On że powiedział tobie co preferuje Śmieszne to jak facet ma doświadczenie i ma do czynienia z dziewica to powinien rozbudzić ja maksymalnie a nie dyskutować z nią jak ona ma przyjąć pozycję Ty byłas sucha bo mało podniecona i to go dołowało że mu wymiękał Ile on ma lat? Alkohol pomaga napewno tobie w tym że się znieczulisz i ból będzie mniejszy a u niego może być tak że mu nie stanie

Pieściliśmy się, np. on mnie palcami, ale nie doszło do minetki jeśli o to chodzi. On ma lat 17. Ja w grudniu też 17.. Czy problem polega na tym, że on nigdy nie uprawiał seksu z dziewicą? Bo wiem, że wszystkie jego partnerki miały to już za sobą.. Byliśmy wcześniej na imprezie, ja wypiłam 1 piwo, on chyba z 3, ale kiedy wróciliśmy do jego domu i położyliśmy się do łóżka było między 3 a 4 w nocy, oboje byliśmy trzeźwi..

Może on się zestresował za bardzo twoim dziewictwem rzeczywiście. Może powinniście się dłużej popieścić. Następnym razem na pewno będzie lepiej. Pierwsze razy zazwyczaj są do dupy :)

Jeszcze jedno pytanie: Bo wiem, że on czuje się źle itd.. Czy teraz, kiedy jest poniedziałek a wszystko działo się w sobotę jest sens porozmawiać o tym? Powiedzieć kolejny raz, że naprawdę wszystko jest w porządku, że nie zawiódł i że chcę to z nim zrobić? Powiedziałam mu to w sobotę, ale naprawdę nie sądzę, że wierzy.. :(

Myślę, że już mu tego nie powtarzaj. Czasem to może mieć odwrotny efekt od zamierzonego.

Dobrze, nie powtórzę :) dziękuję za rady :) przy okazji: teraz przekonałam się sama, z tego co piszą dziewczyny w internecie, że zazwyczaj pierwsze razy serio są do.. duszy :) tylko zrażać się nie wolno, co nie? :)

No cóż mogę powiedzieć... Wszystko byle z głową. Ciesz się, że twój był taki, bo są osoby, np. ja, które miały milion razy gorszy :O

Gość pogadaj z nim
Jeżeli facetowi naprawde bardzo na Tobie zależało, mógł mieć problem ze wzwodem właśnie z tego powodu. Czesto tak bywa, że meżczyznie tak bardzo zależy, że aż mu nie wychodzi... Uważam że powinniście porozmawiać. Jeśli jesteś dziewicą najlepsza jest pozycja klasyczna, najlepiej z podkulonymi nogami do góry, ułatwia to penetrację i pomaga się rozluźnić. Pozycja na jeźdźca jest bardzo głęboka więc nie najlepsza na pierwszy raz. Uważam że to on powinien ustąpić w tej sprawie w trosce o Twoje dobro i komfort...

Gość gusiaaaaa123
na pierwszy raz wygodniejsza jest pozycja klasyczna a nie jakies szaleństwa . hehe . tez jestem dziewica i Cie rozumiem. moj facet zrobil mi ostatnio palcowke (oczywiscie nie pierwszy raz) i mnie jak nigdy bardzo bolalo. myslicie ze mogl podraznic mi blone dziewicza?? co myslicie o tym ? dlaczego mnie az tak bolalo ?? prosze odpiszcie! nie ukrywam takze ze boje sie pierwszego razu ze wzgledu na bol

Gość gusiaaaaa123
co mi poradzicie ???

1. Seks oralny, palcówka przez chłopaka etc. = nie jesteś dziewicą. 2. Błona dziewicze są różne, więc twoja mogła być bardzo delikatna i już pęknąć. 3. W końcu będzie kiedyś ten pierwszy raz, więc po co się tak boisz?

Gość Sylviiiiiiiiiiiiiiii
BlueBerry92 "wszystkie jego partnerki"? To ile ich miał?

Gość gusiaaaaa123
przeraza mnie pierwszy raz bo nasluchalam sie od dziewczyn ze az plakaly z bolu ;/

Gość Sylviiiiiiiiiiiiiiii
gusiaaaaa123 właśnie, nasłuchałaś się koleżanek, a tak naprawdę każda dziewczyna przeżywa to inaczej, duże znaczenie ma nastrój, miejsce, zabezpieczenie itd. A przede wszystkim trzeba być rozluźnionym i GOTOWYM na to psychicznie.

Gość gusiaaaaa123
bo nie leciala mi krew jak zrobil mi ta mocna palcowke. to tez moge nie byc jednak dziewica ??

Sylviiiiiiiiiiiiiiii: Nie wiem ile ich miał, chodziło po prostu o to, że kiedyś przy rozmowie powiedział mi, że nigdy nie uprawiał seksu z dziewicą. : - )

O jezu :) Ludzie :) Jeśli chciał uprawiać seks po raz pierwszy w wieku 13,15,28 lat itd. i jeśli jemu to odpowiada to czemu Wy przejmujecie się tym? Każdy robi to wg własnego uznania, zresztą o jakim syfie mi tu piszesz, jak wiem że był badany + jak się kochać - to z kondomem. Każdy jest inny, wiem że teraz to dużo ludzi deklaruje pozostanie dziewicą do jakiegoś wieku np. 18, czy ślubu. Dla mnie to jest bzdura. Ludzie w innym wieku dojrzewają do seksu a tak w ogóle to mój temat jest o innej tematyce, więc nie wiem po co ten post, ta "odpowiedź"..

no jak on ma 17 lat i problemy ze sztywnością to coś z nim jest nienormalnego jak pamiętam w wieku 17 lat miałem tak sztywnego że wiadro z wodą mogłem powiesić.Pierwszy raz dzl dziewczyny to rzeczywiście jest przeżycie ,ale on chyba tez nie ma doświadczenia Ztego jego tłumaczenia woskuję że chyba prawiczek fantazjujący o tym żeby laska na nim ujeżdżała a udaje obeznanego jak mam ci radzić to chyba sobie z nim poczekaj aż rzeczywiście będziesz miała ochotę na stosunek ( napisałaś ze nie byłaś podniecona ) i byłaś sucha jemu nic nie mów traktuj to jak by nie było sprawy , bądź do niego miła i nie stresuj się ,bo stres odbiera twój partner również i ma problemy psychiczne

To brzmi jakby on był prawiczkiem tylko się tego wstydzi:D normalnie wspólzyjący facet tak sie nie zachowuje... a jak piszesz mial \"wiele\" partnerek:D

Nie napisałam, że miał wiele partnerek, chodziło ogólnie o to, że te z którymi uprawiał seks nie były dziewicami, więc uogólniłam to do określenia: "jego wszystkie partnerki" :) tylko to miałam na myśli :) a to, że nie jest prawiczkiem to wiem na 100000% :P btw. nie mieszkam w Polsce, może być zmyłką to, że używam polskich znaków, ale po prostu komputer taki i klawiatura, a on nie jest Polakiem :- )

no to może mial wszystkie niedziewice... tylko jakieś ostre laski... skoro nie lubi pozycji klasycznej to znaczy sie bał a to że lubi na jeźdźca to znaczy że woli się polożyc a kobieta ma odwalac za niego cała robotę... więc może faktycznie sie bal o Ciebie jako dziewicę, albo jest kiepski lub nieśmialy w seksie:) z drugiej strony jakby był doświadczony (tak myślę skoro poprzedniczki byly doświadczone) to wiedzialby, że gra wstępna jest ważna i inny klimat by stworzył:)

Też myślę, że jest prawiczkiem:P to, że nigdy sie nie przespał z dziewica nie znaczy, że przespał sie z rozdziewiczoną panną :P

Gość skarpetka12334
jak czytalam to na poczatku myslalam ze facet jest dorosly a tu jak widac ledwo 17 lat ma :/ nie no nie dosc ze dopiero 17 to jak moze swoją dziewczynę zmuszac do okreslonych pozycji zwlaszcza dziewice gdzie tu delikatnosc?? nie dziwie sie ze bolalo