Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sadsdsdsd

jak zorganizować miły ślub cywilny?

Polecane posty

Gość sadsdsdsd

chodzi mi o cywilny. mało gości zaledwie razem z nami 10 osób co zrobić by jakoś to było?

Gość Provocator
Małe przyjęcie w niedużej knajpce (ale wynająć całą trzeba). Byłem raz na takim - bez tańców i innych wiejskich obciachówek - bardzo fajnie było :)

my mielismy slub cywilny za granica (w Monachium dokladnie).Gosci bylo 9 osob wiec z nami w sumie 11:) pojechalismy do USC 3 auatmi,wzielismy ze soba w pieknie ubranym koszyku 2 schlodzone szampany i lampki.po uroczystosci oczywiscie odebralismy zyczenia (upominki w domu) porobilismy kilka zdjec z szampanem oczywiscie-od kilku lyczkow nikt sie nie opil przeciez:) odprowadzilismy samochody pod dom i spacerkiem poszlismy do pobliskiej restauracji wloskiej (w ktorej wczesniej zarezerwowalismy stol,nie cala knajpe).Na obiad kazdy wybral co lubil,do tego napoje zimne i gorace (soki,piwo,wino,kawa).rachunek zaplacilismy oczywiscie my:) W restauracji nic nie mowilismy ze to obiad slubny wiec i ceny byly jak w karcie.Obsluga mimo to byla niezwykle mila i szybka-chyba sie zorientowali :) Pozostali goscie lokalu w niczym nam nie przeszkadzali choc zerkali z zainteresowaniem coz to za przyjecie:) po uroczystym obiedzie zaprosilismy wszytkich na male przyjecie w domu-tam czekal na wszytkich szampan,pyszny tort,kawa,no ogolnie ciasto,przekaski typu salatki,wedlina oczywiscie dobry alkohol itd. Muzyke puscilismy z plyt,nie bylo tancow ale przyjecie bylo bardzo udane i wszyscy wspominaja je milo:) calosc zorganizowalismy sami z niewielka pomoca rodziny w przyrzadzaniu smakolykow na \'\'posiedzenie domowe\'\' :)

Gość sadsdsdsd
dzięki za podpowiedzi gepi twój pomysł mi się podoba z tym że ja mieszkam w bloku a nie w domu i zabierać gości do pokoju to trochę nie bardzo, musiałabym zobić też w knajpce ale całość bez muzyki bo tańczących raczej nie będzie (nie będzie par) a bez muzyki to tak cicho będzie

Gość Misiaaaaaaaaaaaaaaa
Ja właśnie robie za miesiąc takie przyjęcie :) tylko, że na około 25 osób, bez tańcy :) Robie w restauracji, Miał byc tylko obiad ale w końcu będa też zakąski i alkohol. Planuję, żeby było to góra do 22 :) Alkoholu nie dużo, żeby sie nie poopijać :) W restauracji poprosiłam o sprzęt grając i wezme swoje płyt, żeby chociaż jakas muzyka leciała :)

sadsdsdsd my tez mieszkamy w bloku:) mamy skromne 2 pokoje i pomysl ze mielismy gosci wszytkich z Polski.Wiec bylo zamieszanie i nie to nie male w domu ale mimo to udalo sie nam to fajnie zorganizowac.Pokoj w ktorym goscilismy jest naprawde nieduzy-ale naprawde bylo swietnie!W naszym duzym pokoju mamy nawet biurko i komputer ale przykrylam je bialym obrusem otrzymujac taki oto efekt: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/18ddba3423548d74.html troszke trzebabylo pokombinowac ale dla chcacego nic trudnego:) ale nie zwracalismy uwagi na ewntualne niedopiecia bo to byl dla nas \'\'tylko slub cywilny\'\'.Wiedzielismy ze na koscielnym bedzie lepiej.Jesli to twoj jedyny slub to chyba za rada kolezanki wyzej wynajelabym jakas ladna mala salke-w restauracjach czesto maja extra sale na takie okazje:)powodzonka:)

Gość sadsdsdsd
tak to będzie tylko jedyny slub. dziewczyny powiedzcie mi a jakie macie sukienki?