Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość akanj

Bole w lewym podbrzuszu

Polecane posty

Gość akanj

Witam, Od rana mam problem z brzuchem..obudzilam sie z napeczniałym..po kilku godzinach w pracy chcialam sie wyprożnić jednak nie udało mi się. Później zaczął mnie strasznie poleć brzuch w lewej dolnej części...udało mi się wypróżnić, jednak brzuch nadal jest spuchnięty i boli-ból nasila się szczególnie przy np. wstawaniu z krzesła. 3 miesiące temu leżałam prawie 3 tygodnie w szpitalu(ostre zapalenie trzustki, zapalenie wyrostka robaczkowego+operacja wycięcia wyrostka)-ogólnie jak to stwierdził lekarz "uciekłam śmierci spod kosy"- mam 19lat!!! . W szpitalu byłam również badana ginekologicznie i w badaniu domacicznym usg pani doktor znalazla liczne 6 mm pęcherzyki...ale to nie miało być nic kłopotliwego...i nie cierpiącego zwłoki. Zastanawiam się czy ból może być związany z tymi pęcherzykami? Mam/miałam je na obu jajnikach a boli mnie tylko lewe podbrzusze... Czy miałyście może podobne problemy? bo przeszukiwałam internet i nie znalazłam takich samych objawów...nei wiem czy jechać do szpitala/lekarza czy czekać aż przejdzie po drugim apapie... Jestem przestraszona bo byłam wystarczająco załamana psychicznie po poprzednim pobycie w spzitalu. i nie chciałabym znów przez to przechodzić Pozdrawiam:(

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować