Gość akanj Napisano Czerwiec 1, 2009 Witam, Od rana mam problem z brzuchem..obudzilam sie z napeczniałym..po kilku godzinach w pracy chcialam sie wyprożnić jednak nie udało mi się. Później zaczął mnie strasznie poleć brzuch w lewej dolnej części...udało mi się wypróżnić, jednak brzuch nadal jest spuchnięty i boli-ból nasila się szczególnie przy np. wstawaniu z krzesła. 3 miesiące temu leżałam prawie 3 tygodnie w szpitalu(ostre zapalenie trzustki, zapalenie wyrostka robaczkowego+operacja wycięcia wyrostka)-ogólnie jak to stwierdził lekarz "uciekłam śmierci spod kosy"- mam 19lat!!! . W szpitalu byłam również badana ginekologicznie i w badaniu domacicznym usg pani doktor znalazla liczne 6 mm pęcherzyki...ale to nie miało być nic kłopotliwego...i nie cierpiącego zwłoki. Zastanawiam się czy ból może być związany z tymi pęcherzykami? Mam/miałam je na obu jajnikach a boli mnie tylko lewe podbrzusze... Czy miałyście może podobne problemy? bo przeszukiwałam internet i nie znalazłam takich samych objawów...nei wiem czy jechać do szpitala/lekarza czy czekać aż przejdzie po drugim apapie... Jestem przestraszona bo byłam wystarczająco załamana psychicznie po poprzednim pobycie w spzitalu. i nie chciałabym znów przez to przechodzić Pozdrawiam:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach