Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aneta0110

Czy możliwe jest takie zapłodnienie

Polecane posty

Gość Aneta0110

witam kochałam sie z moim chłopakiem w końcówke dni płodnych badz tez juz w dni niepłodne, okres dostalam 5 dni wczesniej niz powinnam. Na poczatku był bardzo skapy, wrecz brazowy, lecz pózniej normalny. Teraz powinnam miec dni płodne , lecz nie ma śluzu jak zawsze - prawie zero, tak jak w dni niepłodne. Piersi mam lekko nabrzmiale. Czy mozliwe ze mogłam zajsc w ciaze?

Gość Aneta0110
prosze pomózcie, bo nie wiem co i jak :/

Gość kosa75
też tak mieliśmy i na drugą połowę sierpnia termin porodu także prawdopodobnie gratulacje najszczersze pozdrawiam

Zrób test i będziesz wszystko wiedzieć. Nie ma co gdybać. Może być i tak i tak... i nikt ci tutaj nie da jednoznacznej odpowiedzi. Wcale nie musisz być w ciąży. A ja nwet myślę że nie jesteś. Owulacja mogła ci się o parę dni przesunąć. A obrzęknięte piersi mogą być też sygnałem do zbliżającej się owulacji. Co do okresu to czasem przychodzi wcześniej i jeżeli wyglądał normalnie to raczej wątpię żeby to była ciążą. Brązowe plamienia na początku nie mają znaczenia. Często ma się tak przy zaburzeniach hormonalnych. Ja np tak miałam. Krwawienie implantacyjne raczej to nie było bo to powinno być kilka kropelek. Fakt, jest możliwe delikatne krwawienie we wczesnej ciąży ale raczej nie wygląda jak normalny okres.

Gość majóweczko a czy
po tym plamieniu krwawiłaś?

Gość Aneta0110
tak krwawiłam po plamieniu. Ale nigdy wczesniej nie miałam takiego plamienia, zawsze z okresem było wszystko w porzadku - pierwszy dzień najsilniejsze krwawienie, a teraz dwa dni plamienia a pózniej silniejsze krwawienie.

Gość Plamienie na brązowo
po którym następuje normalny ojres nie jest oznaką ciąży. Po prostu rozkręcał ci sie dłużej okres i jest to spowodowane nierównowagą hormonalna - jak zresztą już ktoś tu wspominał. Zdarza sie to milionom kobiet i nie ma w tym nic nadzwyczajnego. Jak dla mnie nie masz żadnych oznak które wskazywałyby na ciążę. Ale jeżeli nie jesteś pewna to zrób test i będziesz wiedziała.

Gość Aneta0110
Zrobie test dla pewnosci. Dzis natomiast mam strasznie wzdety brzuch, ale to najnormalniejsza rzecz, tak jak pewnie duzo rzeczy ktore mogą mi się wydawac jako oznaki ciąży.