Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciewawska ......

LASEROWA KOREKTA WZROKU - GDZIE W łODZI

Polecane posty

Gość ciewawska ......

Gość ciewawska ......
Witam ! Mam dosc duza krotkowzrocznosc . Czy jest jakas klinka w Łodzi ( godna polecenia ) w ktorej mozna taka operacje zrobic ? za odpowiedzi z gory dziekuje

Gość ciewawska ......
?

Operował mnie na astygmatyzm i moją Babcię na zaćmę. Cała moja rodzina się u niego leczy. Jest fantastyczny - nie dość, że rewelacyjny specjalista, to jeszcze facet z klasą;)

Gość Polak124
polecam operacje LASIK to najnowoczesniejsza i najlepsza metoda Ryzyko 0.5% koszt: 2100-2500 jedno oko podczas zabiegu dają ci krople do oczu nic nie czujesz oko goi sie po kilku godzinach 90% procent szans że twoje oko będzie miało maksymalne widzenie nawet 20/20 badanie oczu (150-300) złoty Polecam zabieg w katowicach ta operacja uszczesliwiła dużo osob jesli chcesz sie wiecej dowiedzieć pisz na e-mail batman85@onet.eu

Witam. Nosze sie z zamiarem takiej wlasnie korekty.W lodzi znalazlam 3 kliniki: Wyrzykowski na milionowej(cztalam nie najlepsze opinie) Medeor na ciesielkiej NzOZ okulistyka na urzedniczej ktora jest warta polecenia ??? moze ktos mial juz taki zabieg ?!?!? Bede wdzieczna za odpowiedz