Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

asQ

Notatki na temat zachowań ryzykownych

Polecane posty

Witam;]. Mam mały problem, muszę napisać pracę na studia o zachowaniach ryzykownych młodzieży. Czy macie może jakieś notatki na ten temat lub znacie książki z których mogłabym skorzystać, bo w mojej miejskiej bibliotece nic ciekawego nie znalazłam. Jeśli będziecie coś mieć to proszę mi napisac . Z góry dziękuję;)

Gość dr google

hehe on też mi już trochę pomógł ;D.

Gość
a biblioteka na studiach gryzie? pomyslmy- zachowania ryzykowne, przemoc, narkotyki, alkohol, seks nieletnich poszukaj pod tymi kategoriami jeszcze nie wiem szybka jazda samochodem seks bez zabezpieczenia te klimaty

nie gryzie no co ty!!;p. Tylko, że ja studiuje zaocznie i do biblioteki studenckiej mam 150km. Ale dziękuje za podpowiedzi ;) co dwie głowy to nie jedna hehe;].

Gość
emmm no dobra , kajam sie, ja w sumie dziennie ale na studiach "bywalam" ze 2 dni w tyg poczukaj katalogiem przedmiotowym :)

hinatka a jakie ty masz objawy?;) może akurat mi pomożesz hehe;D.

nie wiem czy to odpowiednie miejsce. jeszcze ktoś znajomy to przeczyta :P od razu by skumali o kogo chodzi :D

ok rozumie;]. to zmień swoje pseudo i bedzie git;)

ale nie po pseudzie skumają tylko po zachowaniu. i wyjdzie, że chwalę się swymi karygodnymi postępkami :D dobrze, że koniec roku szkolnego blisko :P moi nauczyciele nie rozumieją, że ja to kwiat polskiej młodzieży :D :classic_cool: