Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aishaaaasia

CZERWIEC 2010

Polecane posty

Gość Aishaaaasia

czy jest ktoś na czerwiec 2010? :D my 19 czerwiec 2010, powiedzcie, jak wasze przygotowania??

Gość evvvunia
my 26 czerwiec 2010

Gość Aishaaaasia
a już coś załatwiacie? macie juz ustalone,zarezerwowane?:)

Gość evvvunia
no my juz mamy zaklepana sale, zespół, kamere i fotografa, samochód. bylismy sie dowiadywac w kościele ale dopiero w styczniu mamy sie pojawić. a jak u was?

Ja mam kosciol i godzine w kosciele, sale, kamerzyste i fotografa. Nie wiem co bedzie z zespolem, bo zaden mi sie nie podoba wiec byc moze zaangazujemy dj.

A my na 5 czerwca:) Zaklepana sala, zespół, fotograf i prawie kamerzysta

Gość motylek_85
My 26 czerwca 2010 ;) Mamy już: - godzine w kościele (niestety dopiero 15,30) - sale - fotografa i kamrrzyste - samochód -Dj'a Reszte będziemy załatwiać z końcem roku ;)

Gość evvvunia
do motylek_85 : 15.30 to jest dopiero? my mamy slub w tym samym dniu i planujemy tak o 17. Czerwiec to są najdłuższe dni po co zaczynac tak wczesnie? wesele potrwa do 2 bo dluzej gosice nie wytrzymaja!

Ja mam msze na 16 i bardzo sie z tego ciesze. Mialam do wyboru: 15,16,17 i nawet zakonnica w kancelarii twierdzila,ze 16 jest najlepsza :) I znajac rodzine moja i narzeczonego impreza nie skonczy sie o 2 :)

juz szykujecie?? ja mam w lipcu br, sale zarezerwowalismy w styczniu, sukienke zamowilam 2 tyg temu - to tak z grubsza - szkoda by mi bylo czasu na rok przygotowywan

Hehehe... Nie spojrzałem na dział i myślałem że to kolejny topik gdzie piszą panie mające termin porodu na określony miesiąc :) Ale w czercu 2009 na czerwiec 2010??? Czyżby na kafeterii pisały slonice - pomyślałem??? :D Pozdrawiam i zyczę udanych przygotowań! 🖐️

Jeśli szukacie fotografa, to polecam naszego- sprawdzony, niedrogi. www.wielki-dzien.pl MAJĄ WŁASNA MAKIJAŻYSTKĘ.... OKOLICE ŚLĄSKA i ŁODZI

Ja chciałam o godz. 14 tylko dlatego, że sale mamy dość daleko od kościoła. Zresztą u nas wesele o godz. 12.00-13.00 to standard, no a potem ludzie mają 10 minut na sale i nie wytrzymują do 24-tej ;)

Witam dziewczyny! Podnosze temat. My mamy termin 26 :) Mamy już: - godzine - 18.30 bo tak doradził nam ksiądz :) - fotografa - oczywiście sale :) - samochód też ogarnięty Zastanawiamy się co do kamerzysty, ale pewnie trzeba będzie mieć jakiegoś a jesteśmy trochę już w d*pie... No i powoli rozglądam się za suknią. Załatwiłyście sobie już nauki przedmałżeńskie??

Gość mikkulla
My 12.06. o 11:00 (niestety tylko ta godzina wchodziła w grę w kościele) salę już mamy a właściwie to elegancka restauracja, nie chcemy balowania do rana, a przyjęcie właśnie w tej restauracji tak do 22-23 godziny sukienkę w marcu chcę kupić już mam stres i jakieś dziwne wątpliwości, ale chyba to normalne?

Gość Artis-Kam- WIDEO KIELCE
Realizacja filmu wideo z uroczystości ślubnych. Posiadamy duże doświadczenie w realizacji takich uroczystości, a poza tym fantazję miłą atmosferę i potrzebne umiejętności. Wybieramy właściwe ujęcia, dobieramy muzykę i efekty specjalne. Oczywiście Państwo mają duży wpływ na tworzony film wideo - dostarczając ulubioną muzykę, zdjęcia z dzieciństwa i narzeczeństwa, opiniując nagrany materiał. ZAPRASZAMY !!! Państwo dla Nas My dla Państwa!!! Kamil Moćko Wideo- Kielce Tel.: 0 665 138 703