Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obs__er__wa__to__rk_a

jak_wy_znajdujecie_facetow_na_czacie

Polecane posty

przeciez siedza tam sami dziwacy zboczeńcy cwaniaki kretyni debile i mało inteligentni ludzie -stwierdzam po tyg regularnego pisania z nimi:/ zal czytac wstyd sie przyznawac ale musiałam sprobowac...

a czego się spodziewałaś - księcia z bajki? czat to miejsce dobre dla kalek życiowych a nie facetów :D

up

do góry

Gość a jaa11801111
Sa i normalni. Ja spotkalam 3.

Gość xzcsac
A kobiety to myslisz ze same ksiezniczki tam siedza ?? Na czacie nie bylem z 4 lata ale pamietam takie rodzynki jak |: ona uprawiasz sport ja nie ona ee to nie mam po co z toba pisac bo jestes kiepski w lozku albo na poczatek co robie ile zarabiam gdzie mieszkam jake mam auto totalnie zjechanych psychicznie typu zabije sie, tez jest duzo albo jestem weganka i nawroce ludzi zeby nie jedli miesa albo najpierw podrywa a potem zaczyna sie chwalic ze jej chlopak gra zawodowo w kosza czy cos i sie nim chwali. Ale znalazlem tez 1 fajna co prawda mezatka ale bardzo milo wspominam :) znajomosc . Policz ilu facetow poznajesz w realu, ilu mijasz na ulicy ich zachowanie lub wyglad mowia Ci nie !!:) Powodzenia

Gość ostatnio tez probowalem
Czasami mozna znlaezc fajna osobe. Najczesciej 1/40 i zlezy tez w jakim czasie. Prawda jest, ze trzeba sie naszukac, bo pelno tam glupkow.

Radze ci rozmawiac z kazdym. Jak ci ktos nie odpowiada to konczyc i zaczynac z nastepna osoba. W koncu sie ktos trafi, albo i nie :)

Gość czarny_mag
Czasem sie udaje znalezc ciekawego rozmowce. Ja np na pytania o wiek wyglad miesce zamieszkania itp. odpowiadam pytaniem: czy robisz spis ludnosci? :) i jak rozmowczyni ma olej w glowie to rzucia jakas ciekawa riposte a jak nie zrozumie mojej aluzji to i rozmowa sie konczy. Pozdrawiam :)

Ja robie ogolny przesiew. Zostawaim najczesciej tylko jedna osobe. A jak nie ma nikogo fajnego to probuje innego dnia albo o innej porze.