Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość po jakim czasie

po jakim czasie

Polecane posty

Gość po jakim czasie

wczoraj gumka pękła :/ a mam płodne dni... Masakra, po jakim czasie mogę zrobić test ???

Gość po jakim czasie
sama nie wiem ... i to jest najgorsze. A do ilu godzin powinnam ją wziąść? i jaki koszxt?

Gość po jakim czasie
chyba jednak tabletka... Chyba nie kocham mojego faceta ... więc innego wyjścia nie mam.

Gość zebys nie zalowala
chyba???????????? psychicznie jest to bardzo ciezkie do zniesienia, zastanow sie dobrze i wyeliminuj chyba...poronienie to nie usuniecie zeba, slad w psychice zostaje na cale zycie..

Gość nie rozumiem ciebie
co za pierdoły, tabletka "po" czyli escapelle kosztuje ok. 75-80 zł, należy ją przyjąć w ciągu 72h po stosunku. ta tabletka zapobiega zapłodnieniu! jeżeli już doszło do zapłodnienia, to nie zaszkodzi ciąży, ponieważ zawiera tylko progesteron, hormon, który się podaje kobietom we wczesnej fazie ciąży, aby zapobiec poronieniu, na podtrzymanie istniejącej ciąży. nie jest to środek poronny, takie są w Polsce nielegalne.

Gość po jakim czasie
dokladnie gdyby chodzilo o poronienie to wogole bym sie nie zastanawiala nad takim wyborem tylko urodzila.

Gość nie rozumiem ciebie
Więc albo jutro biegiem do ginekologa, albo czekaj do terminu okresu. Lepiej wydać te 60 zł na wizytę + 80 zł na tabletkę niż potem się martwić co zrobić z nieplanowaną ciążą. Jak się używa prezerwatyw to najlepiej zawsze mieć taką awaryjną receptę bez daty na escapelle, mi lekarz zawsze taką wypisuje, bo nigdy nic nie wiadomo.