Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alfabett

mama mi karze miec dzieci.................

Polecane posty

Gość alfabett

mowi ze to dziwne ze jeszcze nie mam i ze najwyzszy czas je miec teraz, bo sie starzeje a ten wiek co mam teraz jest najlepszy, a ja nie czuje ze chce jeszcze, to mi wtedy powiedziala ze nie czuje bo nie sprobowalam, ze jak urodz to dopiero poczuje jakie to jest wspaniale, czy ona ma racje, ze jak teraz nie chce to jest normalne bo jak bede mic juz urodze dziecko to z ta chwila przyjdzie mi instynkt maciezynski?? nie chce zeby sie okazalo ze potem nic z tego, ze nic nie przyjdzie a ja juz to dziecko bede miala........

Gość ja bym ci kazała najpierw
podciagnac ortografię, bo jak bedziesz z dzieckiem odrabiac lekcje? Moze przekonaj mame,ze najpierw musisz się uczyć.

Gość
ile lat masz to spytaj mame czy sie bedzie zajmowala tymi dziecmi?? np. albo dkoladala do utrzymania ;p a faceta masz? jak nie czujesz sie gotowa to nie rob krzywdy temu potencjalnemu dziecku i sovbie odpusc bo co jak urodzisz a jednak instynktu nie bedzie?

Gość alfabett
jaka orgrafie? to ze za szybko pisze to moze dlatego gubie litery, tak pozatym studia skonczylam i mam 27lat

Gość a jak nie bedizesz ich
miała to cie pewnie "ukarze" za to.:classic_cool:

Gość no jakby mi mama
kazała mieć dziecko to nie ręczę za siebie.

Gość uf jak to dobrze
że moja mama nas stosunkowo późno urodziła i w zwiazku z tym nic na ten temat nie gada, zresztą zna mój stosunek do bachorów i raczej bałaby sie podjąc ten temat.:P

Gość alfabett
powiedziala mi ze to jest ten okres w ktorym ma sie dzieci i ze powinnam po prostu,bo potem bede zalowala w przyszlosci jak bede chciala a nie bede mogla, mowi ze jak nawet nie czuje nic teraz to zebym i tak sie zgodzila na to ze wzgldu na to zew przyszlosci moze byc za pozno no i ze povzuje to moze nie od razu ale z czasem pokocham dziecko moze za rok dwa ale tak bedzie

Gość to niech sobie twoja mama
strzeli kolejne dziecko jak jeszcze moze albo zaadoptuje.

Gość wybacz ze to napisze
ale masz powalona mamuśkę choc mam nadzieje ze to prowokacja.:O

Gość czyli twoja matka
wie lepiej od ciebie co dla ciebie dobre?

Gość alfabett
dzieki za opinie, to nie prowokacja, jeszcze przed chwila myslam ze cos ze mn jest nie tak i ze to ja mam cos z glowa, nawet inaczej mi do glowy nie przyszlo , a swoja droga to moze i zdarzaja mi sie bledy ort. ale to dlatego ze juz duzo lat mieszkam za granica gdzie na codzien posluguje sieangielskim nie polskim, wiec pewne wyrazy sie zapomina

Gość alfabett
a powiedzcie mi do ilu lat tak jeszcze mam z tym czas? do 35?

Gość igulka 26.01.1977
Lepiej nie miej dzieci. Po co kolejny analfabeta na tym świecie.

Gość alfabett
igulka chyba jestes z tych zasciankowych i wasko myslacych kobiet z ciazowego... wiec rozumiem cie, nie bede ci sie tlumaczyc z mojej ortografii bo nie jestes tego warta, az reszta do kogo ja to mowie, szkoda pisania.

Gość igulka 26.01.1977
Szkoda, szkoda :) żeby coś robić trzeba to umieć

Gość Elwiszyje
Twoja Matka ma rację, zasiedziałaś się za granicą , nauczyłaś się wygodnie żyć . Jednocześnie nie masz pewności czy sobie poradzisz , gdy urodzisz dziecko . Ale wiesz o tym zapewne, że w tym kraju , w którym teraz jesteś pomoc rządu dla kobiet wychowujących dzieci jest ogromna i żadne tam jakieś głupie becikowe. Czym wcześniej - tym lepiej dla Ciebie :)

Gość alfabett
zal mi ciebie i tyle......... brak slow

Gość igulka 26.01.1977
Oj z twojego opisu widać ewidentny brak słów i to spory

Gość alfabett
wiem ze tutaj jest bardzo a wrecz olbrzymia pomoc dla matek z dziecmi, ale ja nie czuje tego instynktu maciezynskiego, chce miec dzieci ale w przyszlosci jak dojrzeje do tego, nie chce obic nic na sile, bardzo lubie dzieci, sa fajne ale to nie jest dla mnie caly swiat, urodzic dziecko i to nie jest najwaziejsza dla mnie rzec w zyciu po prostu nie widze w tym jeszcze nic fajnego, mam nadzieje ze dojrzeje jeszcze do tego zeby byc matka

Gość alfabett
igualka... jak tak ci sprawia przyjemnosc sprawdzanie bledow ort to idz sobie na inne posty i innych tez opierniczaj, ja ci juz powiedzialam, ze nie pytam sie o moja pisownie, z reszta cos kosztem czegos, angielski jest jak moj jezyk ojczysty a z polskiego zawsze bylam dobra, mam umysl humanistyczny, niestety cos za cos ....

Gość Elwiszyje
Autorko Mam pytanie z innej beczki, może zechcesz odpisać, czy media na zachodzie już podały listę pasażerów tego nieszczęsnego A330 ? Podobno leciało ponad dwóch Polaków tym rejsem, są takie plotki , że na liście pasażerów jest Wojciech Cejrowski , czy możesz to sprawdzić , bardzo proszę .