Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

luukka

WYPRAWIĆ CHRZCINY I NIE ZBANKRUTOWAĆ

Polecane posty

Gość gość
a moze zamow catering np od www.fantasmagoria.katowice.pl cenowo wyjdzie strasznie podobnie, a nie bedziesz sie martwila ze czegos nie zdazysz zrobic albo przypalisz.

Gość Pomppon
Ja wyprawiałam z takiej jakby małej sali. Ustawiliśmy stoły tak że każdy mógł mieć kontakt z każdym. Fajna sprawa. Catering wzięliśmy z szafran i miód (trójmiasto) i powiem że przeszli samych siebie. W sumie przeraziłam się niską ceną ale jedzenie rewelacyjne. Wszyscy zjedli ze smakiem. Idzie na tym zaoszczędzić niż w jakieś restauracji.

Gość wieliczka
jak nie masz zdolności kulinarnych zawsze możesz skorzystać z cateringu ja mieszkam w Gdańsku i koleżanka poleciła mi Szafran i Miód, bardzo dobre jedzenie, niedrogo, poza tym przy okazji takich imprez masz zapewnioną profesjonalną obsługę kelnerską.

Gość gość
Catering na chrzciny to bardzo dobra opcja, wybór ułatwił nam ten katalog http://chrzcinyikomunie.pl/ Zaoszczędziliśmy sporo pieniędzy i czasu, a goście byli bardzo zadowoleni.

Gość gość
i standardowo alkohol na stole. Tak bardzo kochaja malenswo,ciesza sie,ze smark dolaczyl do katolickiej obludnej wiary,ze az musza wspomoc sie procentami. Ludzie,to jest swieto duchowe alego czlowieka. Tam nie powinno byc zadnego alkoholu.

Gość gość_Emilka88
Na sali wychodzi dość drogo, ale można sobie zamówić catering i wcale nie zbankrutować. W nawiązaniu do zapytania o catering w Szczecinie to polecam zajrzeć na stronę Restauracji Obiadek - http://www.obiadek.pl/rejon-dostaw - podają naprawdę smaczne dania, a ceny mają bardzo niskie.

Gość unatuja
Catering do domu to dobry pomysł, jakbym sama gotowała to bym więcej produktów zmarnowała niż to konieczne i nie smakowało by tak dobrze. Ja się zdecydowałam na Szafran i Miód, koleżanka brała od nich kilka miesięcy wcześniej dlatego pewna smaków.

Gość kunkretna
słyszałam o tym szafranie same pozytywne opinie.

Gość esterka1
Szafran i Miód ma fajny catering, nie drogo , a smacznie.

Gość MrsButterfly
Ja przy pierwszym dziecku robiłam chrzciny w domu-wszystko sama przygotowywałam do jedzenia i przyznam, że tak się narobiłam, że ciężko mi było skupić się na moim maluchu. Na jesieni przy drugim dziecku już zamówiłam katering i to ogromna wygoda jednak i wcale nie zrujnowało naszej kieszeni. Miałam czasu na ładne przystrojenie mieszkania. Powiesiłam girlandy pomponikowe i na stole porozkładałam konfetti z motylkami (mój ulubiony motyw). Znalazłam też śietne wizytówki na kieliszki http://partytajm.com.pl/pl/p/Wizytowka-na-kieliszki-MOTYL/413 Gościom dekoracj***ardzo się podobały, więc warto się postarać:)

Gość gość
To wszystko zależy od tego jaki chcecie przeznaczyć na ten cel budżet. Możecie wyprawić tylko obiad dla rodziny z tortem i kawą, lub obiad i kolację. A ksiądz z tego co się orientuję to "co łaska" . Niedawno byłam na takiej imprezie okolicznościowej u siostrzenicy w Gliwicach, siostra zorganizowała je w knajpie http://www.restauracja-slaska.pl/imprezy-okolicznosciowe.html , jedzenie było pyszne, wszyscy goście byli zadowoleni.

Gość gość
Ja przy 1 komunii korzystałam po raz pierwszy z usług cateringowych i żałuję, że tak późno zaryzykowałam. O wiele mniej pracy, można skupić się na przygotowywaniu innych rzeczy no i nie trzeba się stresować, czy jedzenie wyjdzie dobre;) Wynajęłam ustudio i byłam bardzo zadowolona. Za dwa lata komunia drugiego dziecka, pewnie znów się do nich zgłoszę.

Gość gość
Nie pomyślałaś ile cię pracy czeka jeżeli chcesz sama wyprawić całe chrzciny? Nie siądziesz ani na chwilę i będziesz się tylko stresować czy aby na pewno ten schabowy ci wyszedł dobry. Przeglądałaś oferty na http://chrzcinyikomunie.pl ? Dobry serwis, można znaleźć tani lokal z dobrym jedzeniem.

Gość szczera az do bolu tralalala
To sa chrzciny dziecka a nie slub - po co tyle osob ? jak sie nie ma miedzi to sie na d***e siedzi. Nie lepiej zrobic chrzciny rodzice dziadkowie i chrzesni ? po co ta cala pokazowka? ludziom sie juz w glowal pierdo.... postaw sie a zastaw sie

Gość gość
Najlepiej zamówić catering, my tak zrobiliśmy. www.lasuch.waw.pl z Białołęki przygotował dla nas smaczne potrawy, goście byli zachwyceni

Gość gość
Wszystko tak na dobrą sprawę zależy od tego ile osób będzie na chrzcinach oraz gdzie chcesz je wyprawić, w jakim lokalu. Znajoma bardzo chwaliła Laboratorium Smaku w Rybniku, więc warto tam zerknąć.

Gość gość
Tak tak, Pałac Akropol spisał się również u nas, nie wiem czy są drodzy czy tani, to raczej wszystko zależy czego tak naprawdę chcecie i ilu macie gości, my robilismy przyjęcie na 40 osób i moge powiedzieć, że robiąc przyjecie w domu pewnie bym umarła ;) a u nich było wszystko jak należy, dla nas kwestie finansowe były adekwatne do tego co zamówiliśmy. jakbyście byli zainteresowani kontaktem z nimi to ich strona http://akropol.lublin.pl/

Gość gość
My robiliśmy w Jordanowie w Hotelu przy Wiśle. Wyszło super i naprawdę sensownie cenowo.

Gość gość
Ja robiłam w hotelu u Kroczka w Rzeszowie. :) Impreza była bardzo ładnie wydana, a przede wszystkim... udana! :) Nie zapłaciłam fortuny a wszyscy goscie byli zadowoleni z menu i wystroju :)