Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zosia50

Mam 50 lat. Mogę z Wami popisać???

Polecane posty

Gość dupcyngier
Z okazji dnia dziecka moge cie wydupcyc jak chcesz:P

Ja mam 51. Kilka razy próbowałam tu pisać, ale zawsze jakoś się to \"rozmywało\". Jest nawet taki wątek dla 50-siątek (i rym mi wyszedł :)), ale nie bardzo mi odpowiada, za duzo tam kawki, ciasteczek, uśmiechów i kwiatuszków. Ja nie czuję się jeszcze jak babcia, mimo tak \"zaawansowanego\" wieku. Przykro mi Zosiu, że czujesz się samotna. Masz jakieś zainteresowania, hobby?

arkasja spojrz na ludzi mieszjacych na wsi,albo np na mazurach,podlasiu przeciez do wielu miejsc w polsce nie dociera cywilizacja,nie powiesz mi ze kazda osoba majaca czy to 30 czy to 60 lat zna sie na komputerach,wiekszosc sie niestety nie zna i ja o tej wiekszosci mowie

Gość arkasja
;) Właśnie na Mazurach mieszkam. Podałam swój wiek. Nie miałam nic wspólnego z informatyką. Znać się na komputerach?:O A co w tym trudnego? Chyba już mało jest ludzi bez komputerów. :)

Gość ja mam co prawda
dopiero :-) 43 lata, ale pierwszy raz zetknęłam się z komputerami jakieś 20 lat temu - może ktoś pamięta amigę 500? Pierwsza gra - książę perski - "miłość" do niego i w ogóle do gier pozostała mi do dziś :-) Właściwie też jestem sama, nie mam dzieci, nie mam psa ani kota. Dołączam do topicu - najwyżej przyjdzie Zosia i mnie wyrzuci :-)

no arkasja to sie zdziwisz,bo ja akurat z mazur pochodze(ale juz tam nie mieszkam) i moze ty jedna na 100 osob znasz sie na komputerach,ja mowie o miejscach gdzie cywliazacja dopiero zaczyna raczowac i interet niestety jeszcze nie dociera,i ty jako osoba z mazur powinnas o tym wiedziec.No chyba ze mieszkasz w miescie

ja mam co prawda - nikt Cię nie wyrzuci, bo niby dlaczego? Ja też pamiętam "księcia", a teraz nie mogę się doczekać na Sims 3 - uwielbiam simsy. mogę grać godzinami

Gość jacobs
Dobry wieczór -mam 52 lata i też chcę czasem pogadać z chętnymi.

Gość sztuka terria
Panga, ile ty masz lat dziecko, że takie bzdury wypisujesz?

sztuka terria odczep sie i nie nazywaj mnie dzieckiem,moglabym byc twoja dorosla juz corka. Wychowywalam sie na mazurach i wiem ze sa takie miejscowosci ktorych na zadnej mapie nie znajdziesz i tam nie ma neta i kompa albo ludzi na to niestac.Ja nie mowie ze ludzie mieszkajacy w duzych aglomeracja nie maja pojecia o komputerach,acz kolwiek w mojej grupie(szkola zaoczna miesto gdansk)byly ze mna kobitki ktore mialy po 40 lat i kompa to tylko z widzenia znaly.

No i dyskusja o komputerach zablokowała wątek. A przecież nie o to chodziło. Bo jakie ma dla nas (na kafe....) znaczenie, że ktos tam nie ma komputera. Miliony ludzi na świecie nie mają. Pogadajmy o nas, o tej naszej nieszczęsnej 50-siątce. Bo chociaż w duszy mi ciągle jeszcze gra, to przyznać trzeba, że pół wieku to pół wieku! Czy może się nam jeszcze coś fajnego przydarzyć???