Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna85

matka i ojciec nie złozyli mi nawet zyczen na dzien dziecka

Polecane posty

Gość smutna85

jest mi przykro,zadne z nich nie zadzwonilo i nie złozylo mi zyczen na dzien dziecka.nie wiem co bylo tego powodem,mieszkamy z dala od siebie.mieszkam 300 km od nich,zadko sie widujemy.dzis nawet nie dostalam smsa z zyczeniami. moja siostra mieszka z nimi w jednym domu,korzysta na codzien ze wszystkiego,wiem ze ona cos od nich dostala,ale to juz nie o to chodzi nie oczekuje od nich prezentow,ale chociaz mogli by pokazac ze pamietaja.po raz kolejny sie przekonuje ze ja wyrozniaja.ach czemu oni tacy sa:(

Gość b.ładna
skąd ja to znam, nawet życzeń sie złożyć im nie chciało. a jak jest dzień matki, albo ojca to ja prezenty kupuje plus życzenia oczywiście. Kochani rodzice!!! Dodam że kasy od niech nie dostaje za dużo to chociaż w święto mogli by sie wykazać

Gość aoaoaooaoaoa
a mi podlozyli czekolade :O nie skaldamy sobie zyczen

Gość waria
ale macie problem!!!mi nie składali z żadnej okazji i jakoś żyję!!!!!!!!1

Gość Nelli 23
Współczuję!!!!Ale ja też nie otrzymałam życzeń od mamy -ale to nie temu że nie kocha....ona też mieszka 400km stąd,po prostu tam "u nas "to święto tak się nie obchodzi...Ale za to dostałam prezent plus życzenia od teściów !!!!!Jestem szczęśliwa że ich mam!!!!

Gość b.ładna
ale to jest smutne, nawet nie pokazują ze mnie kochają Pewnie jestem im obojętna

Gość wawelski
mi też nie za to obaliłem zimny browar

Gość popluszka
ja tez nie dostalam i nie rozpaczam, a mamie zawsze skladam zyczenia ,nawet wczoraj z okazji urodzin,

Gość b.ładna
tu już nie chodzi o kasę tylko o pamięć, życzenia...

Gość ja też nie dostałam i nie
płaczę, gadałam z nimi przez tel jak co dzień.tata się mnie spytał "to co składać ci życzenia"? a ja "a po co?" "to co nie chcesz już?" i tyle, żyję, serce mnie nie boli. to że mnie kochają na co dzień pokazują, nawet mieszkając 100 km ode mnie.

Gość wawelski
to święto komuny

Gość b.ładna
Jakiej komuny? to dzień w którym rodzice pokazują, uzewnętrzniają swoją miłość do dziecka jeśli nie robią tego na c odzień. Mi jest ogólnie przykro bo nie mam od nich żadnego wsparcia, cały czas tylko pretensje. Nawet nie zdajecie sobie sprawy jakim darem od losu są kochający, normalni rodzice.

Gość waria
pewnie masz rację B.ŁADNA że fajni rodzice są darem ale ja nigdy takich nie miałam i jakoś się z tym pogodziłam a jedyne co teraz mogę zrobic to byc SUPERmamą dla swojej ślicznej córuni :-)

Gość taka_sama_jak_Wy
mi tez. zapominaja takze o imieninach i urodzinach. nie dostalam prezentu od kilku lat. zyje. kochani rodzice :-o

Gość konczynka majowo czerwci
zawsze wro zloyc zyczonka i czekolde za te 2 zl kupic,zadenwydek a radosc wielka bo rodzice pamietaj

Gość smutna85
my mieszkamy daleko od siebie,rzadko do mnie dzwonia,ja do nich czesciej.zawsze sie pytam czy wszystko w porzadku.zyczenia i prezenty na kazda okazje mimo odleglosci jak nas dzieli,ale juz nie o to chodzi.ja od nich nie oczekuje zednych prezencikow.nie mosza nawet składac zyczen,ale zykly tel co slychac lub zwykly sms sprawiłby ze poczulabym sie lepiej.wiedzialabym ze jeszcze pamietaja ze zyje sobie w innym miescie.wiedzialabym ze istnieje ktos dla nich inny nie tylko moja siostra. coz zycie...

Gość a nie przejmuj się
Mam to samo. Żadnych życzeń. Matka powiedziała tylko : w lodówce masz czekoladę. Mam szczerze dosyć tego, mi szkoda słów na ten temat już, bo za dużo przecierpiałam - jeśli chodzi o jakaś miłość z ich strony. Pozdrawiam.

Gość werrrrkkaa
mnie też nie złożyli, a ja na dzień mamy dzwoniłam. takaja żyźn, co zrobić

Gość fggdfg
A do mnie zadzwoniła z rana mama, po południu tatuś :) I jestem szczęśliwa. Mogę się z Tobą podzielić moimi życzeniami :)

Do mnie zawsze dzwonią :) ( choć jestem już bardzo dorosłym dzieckiem ;) ,ale u mnie w domu zawsze pamiętało się o wszystich ważnych datach :) Takie wychowanie :) To masz ode mnie , trochę spóźnione życzenia 🌻