Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość annesteczka

moja mama nie pozwala mi na seks

Polecane posty

Gość annesteczka

od razu mowie - jak ktos chce mnie zwyzywac, moze sobie odpuscic. mam 17 lat, chlopaka od 16 miesięcy, a moja mama... \'nie wyraza zgody na to, zebym ja wspolzyla!\'. jak to sie zaczelo? kiedys ni stad, ni z owad zaczela mowic, ze nie pozwala, bleble. poklocilam sie z nia wtedy o to i wygarnelam w zlosci ze juz to mam za soba. nie odzywala sie do mnie, obrazila sie. potem jakos upieklo mi sie, stwierdzilam, ze powiedzialam tak, zeby ja wkurzyc... ona uwaza, ze powinnam miec skonczone 18 lat. wg polskiego prawa muszę miec skonczone 15 lat i tak jest. z moim chlopakiem kochalam sie juz, dosłownie kilka razy... i zawsze potem mam wyrzuty sumienia, właśnie przez nią... raz nam pekla gumka - chodzilismy 5 h po roznych ginekologach, w koncu jeden mi przypisal PRYWATNIE (50zł) escapelle (70zł)... potem oczywiscie ciezko bylo oddac ta kase, bo najpierw moj chlopak jezdzil po kumplach, zeby mu pozyczyli. chcialabym, zeby zaproponowala jak inne mamy, ze kiedy bede chciala \'to\' zrobic, pojdzie ze mna do ginekologa po tabletki... chcialabym z nia o tym wszystkim porozmawiac, ale nei moge... i za kazdym razem \'po\' mysle o niej...

Gość Koktaj loffy
i co z tego ze wg. polskiego prawa musisz miec 15 lat? Kto ci tak powiedzial, bo to akurat nie jest prawda pomijajac juz fakt ze prawo karne to tylko prawo karne i nie jest ani doskonale ani w 100% scisle.

Gość annesteczka
niewazne, chodzi o fakt, że to jest LEGALNE. bo ona twierdzi, ze od 18...

Gość no im dluzej bedziecie
ze soba tym sie bardziej bedzie do tej mysli przygotowywala... nie wszystkie mamy sa takie same, znajdz sobie jakas strarsza kumpele albo siostre z ktora bedziesz mogla pogadac na te tematy... a co do wyrzutow sumienia to jak poczujesz ze je masz to tlumacz sobie ze nie powinnac ich miec, tłum je w sobie, staraj sie o mamie nie mysleć:)

Gość Inga 33
Widocznie nie chce Twoja mama dopuscic do siebie mysli ze jesteś juz kobieta.Matki tak maja i Ty tez tak będziesz miała. Ja miałam to samo z moja.U mnie było tak ze wiedziałam ze nie da mi przyzwolenia, a Ona po prostu nie chciała o tym wiedziec że uprawiam sex.No i tak sobie organizowałam wszystko że jej nie sprawiałam przykrości a sobie nie załowałam przyjemności:) Nawet jadac na biwak mówiłam ze jade z kolezanka i ona choc nie wierzyła-o tym dowiedziałam sie później-wolała w to wierzyc.Teraz obie o tym gadamy i teraz gdy sama mam dzieci to ja rozumie.Ty tez zrozum! Powodzenia

Gość napiel
jak ty chcesz sexu jak nie stac cie na antykoncepcje ? heloł ?

Gość frenti
Chcesz byc taka dorosla? To sie wyprowadz i utrzymuj sama, wtedy bedziesz mogla sama o wszystkim decydowac...

Gość Inga 33
A o antykoncepcje to moze nie chłopak zadba skoro nie masz na tabletki.W końcu z gumka też nie jest tak źle;)

głupia tepa pipo Ty frustratko, zaoze sie ze masz 100 lat, Ty chyba nigdy młoda nie bylas... kurwa wyscie mozgi pozjadali na tej kafeterii! Kurwa jakie rady...

Gość annesteczka
nie oto chodzi, ze mnie nei stac. stac. ale nie dostaje kieszonkowego - poprosze na cos konkretnego, to dostane. i gdyby mama wiedziała i miałabym przyzwolenei na seks, napewno kasa nei byłaby żadnym problemem... tym bardziej, ze to nei jest niewiadomo jaki wydatek (np. Diane - ok 10zł). no im dluzej bedziecie - rozmawiam z kolezankami, wiadomo... jestem jedynaczką, więc w sumie o tyle mam gorzej... Inga 33 - no właśnie, a ja nie lubie jej okłamywac. kilka razy szłam spac do chłopaka, a jej mówiłam, że ide do koleżanki i sie z tym okropnie czułam...

Gość Inga 33
Weźcie z tymi tekstami, nagle sami wstrzęmięźliwi się znaleźli.Jasne, do ślubu czekac, kto z Was czekał.Jacy hipokryci! nie mogę!!Hahaha

glupia tepa pipo ona nie pyta Cie czy moze uprawiac seks tylko co zrobic zeby mama przyjela to do wiadomosci.. wyluzuj kobieto.

Gość Inga 33
A ty pohamuj z tymi tekstami bo zaraz eksplodujesz!

Gość Koktaj loffy
a jak uprawiacie ten seks? czy zniwa tez sa? odwozicie do skupu? czy wynajmujecie kombajn?

Gość annesteczka
głupia tępa pipo - przeczytaj pierwsze zdanie w tym topicu. dlaczego nei jestem odpowiedzialna za swoje czyny? a kto powiedział, że ja chce czekac do slubu? szanuje mnie, nei wywieral presji. powiedzial, ze poczeka, tym bardziej, ze sam byl prawiczkiem. ja zdecydowalam, ze jestem gotowa, bo go kocham. rozmawialam z nim o tym nie raz, napewno by mnie nie zostawil. jest dla mnei najlepszym chlopakiem na swiecie. i to ty zyjesz w jakims innym swiecie, dla mnie dziecko nie rowna sie slub.

Gość Koktaj loffy
tepa glupia pipa ma racje, tu nie chodzi o to czy ktos niebyl mlody czy byl. Tylko rasowy debil moze dawac takie argumenty.

Gość annesteczka
tak sie sklada, ze moja mama lubi mojego chlopaka, nie raz slyszalam jak mowila komus, ze do siebie pasujemy. i wie, ze mnie nei skrzywdzi.

Gość Koktaj loffy
annesteczka czy ty potarfisz czytac ze zrozumieniem? jezeli szukasz usprawiedliwnia to go tutaj nie znajdziesz, a jezeli kos cie przekoana i potem bedziesz miec problemy to nie przyaz tutaj i sie nie zal. Tak czy inaczej jasno widac ze jestes niedojrzala psychicznie do seksu i jak narobisz problemow to mamusia bedzie musiala za ciebie brac ciezar.

Gość ona napisala
zema 17 lat, wiec raczej matka w wieku 16 nie zostanie cos mas problemy z czytaniem mimo tego och ach wyksztalcenia

Gość annesteczka
dobrze, ze wam sie uklada. ale zrozum, ja nie wierze w Boga, moja mama tez nie czekala do slubu. poza tym nie wyobrazam sobie, zebym wyszla za kogos, z kim nie spalam, bo potem, po wielu latach moze sie okazac, ze w ogole pod tym wzgledem jestesmy niedopasowani. a potem wiadomo jak jest - przyklad - kafe.

Gość Inga 33
Nie jest niedojrzałą egoistką, bo dlaczego zaczynałaby taki temat.Jest młoda kobietą, zakochana.Ludzie,skąd w Was tyle agresji??? Jeżeli Twoja mama lubi Twojego chłopaka, to oswoi się z ta myśla.Daj jej czas!!!!

Gość Normalnie padłem z krzesła
Ta tylko jest tego druga strona Dziewczyna zrobi to i tak i tak "Natura znajdzie sposób" Dziewczyna chce by przepisano jej tabletki !! Kurwa rozumiecie myśli o antykocpecji i to tej najskuteczniejszej ! Małolaty w tym wieku zwykle się wogóle nie zabezpieczaja bo mysla własnie dupą a nie mózgiem i to one w 99% wpadają 17 lat a ja tu widze rozgarniętą dziewczynę A co do metod antykoncepci dobra jest łaczona prezerwatywa +głobulki (patentex oval n) kupisz to bez recepty I takie połaczenie jest juz bardzo skutecznym zabezpieczeniem

nie rozumiem jak można na siłę komuś coś kazać 17 lat i 16 miechów razem to dość sporo. Osobiście wrq..wia mnie jak ktoś ma siłe bierze pod uwagę sztywne granice. Czyli co po 18tce raptem będziesz taka dojrzała wedłóg twojej matki ? a może w razie wpadki masz liczyć na siebie ? współczuję Do jednej idiotki jak ona może mieć bobasa w wieku 16 lat jak ma obecnie 17 no litośći

Gość annesteczka
co wy z tym, ze jestem niedojrzala!!! nie kocham sie czesto z chlopakiem (w ciagu 8 miesiecy - 5 razy!!!), właśnie ze względu na strach przed ciążą. kochalam się zawsze w dni niepłodne, z prezerwatywą, jednak chciałabym miec wsparcie w mamie, ze w razie czego mi pomoze. SAMA wpadla w wieku 20 lat i usunela. mam czekac z seksem, az skoncze studia, znajde prace i kochac sie tylko wtedy, kiedy planuje potomstwo (bo przeciez jak nei bede chciala, a wpadne, to bedzie wielkie zło!)?

Gość ona napisala
nie wychodzi, jezlei zajdzie teraz to urodzi w wieku 18 wiec prkatycznie bedzie dorosla prosze cie nie kazdy facet ocenia swoja partnerke po blonie i wlasciwie wiekszosci to nie obchodzi- maja na uwadze inne rzeczy. moze jeszcze jej mamuska zabroni sie masturboac bo jej sie to nie podoba? smiech

Gość Koktaj loffy
kto wam dzieci nakladl takich bajek o niedpoasowaniu w lozku? brednie na 100 kilometrow. neidopasowanym to mozna byc jak sie okaze po slubie ze zmiast cipki masz fiuta.

Gość annesteczka
mój pierwszy raz wyglądał prezerwatywa+patentex oval+dni niepłodne, ale dzięki wielkie ;)

Gość annesteczka
powiem ci jak: inne libido i upodobania. i potem dopiero są tematy, że mąż zdradza żonę, bo ta nie chce się z nim kochac!

Gość Inga 33
Kochaj sie bez wyrzutów sumienia wobec mamy ale ZABEZPIECZAJ się!!!!!!!