Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Normalnie padłem z krzesła

Powiedz cie mi co kieruje tego typu kobiety ?

Polecane posty

Gość fffffhj
gdyby laska napisala że chce super przystojnego, wysportowanego itp faceta-to ok,ale ona chce tylko wysokiego:O to że jest grubsza to znaczy że ma się zadowolić karakanem 160 jak jej się tacy nie podobają???:O

No ale pewno materiałem, takim na cm krawiecki :D

Gość omgalewstyd
takim na cm na pewno ;P

Gość dla bezpieczenstwa to
to powim Ci, ze pewnie an styk, w koncu cm krawiecki ma 150cm :classic_cool:

"powim Ci, ze pewnie an styk, w koncu cm krawiecki ma 150cm" Wiesz, zależy co się mierzy :P

Gość grubaszerokadupa
ty to masz tluszczyk w pojemniku na mozg i stad to twoje obrzydzenie. nawet najzgrabniejsza laska gdy zamieni z toba zdanie rzeknie - generalnie stop idiotom

ty to masz tluszczyk w pojemniku na mozg i stad to twoje obrzydzenie. nawet najzgrabniejsza laska gdy zamieni z toba zdanie rzeknie - generalnie stop idiotom I to była kasierka w Media Markt ?

Gość dla bezpieczenstwa to
aaa czyli jak zmierzymy Ci obowód w pasie to bedzie 150cm :classic_cool:

Gość Nie jest chuda to wcale nie
Oznacza ze jest gruba. moze byc zgrabna. Ponadto moze byc super wyksztalcona inteligentna bogata moze wybierac..

Przynajmniej bym pasował do autorki ogłoszoenia :P Tylko jak byś my się przytulali :(

kasierka... no brak slow... malo ze brakuje ci inteligencji, centymetrow to jeszcze polotu... nie mowiac o lukach w wyksztalceniu co do ortografii...ty to musisz miec chlopaku kompleksy... Proponuje wypisać wszystkie moje błędy :D Wiesz wole napisać Ci po prostu o kasierce niż to co mi jakieś 10 min temu taka seksowna atrakcyjna dziewczyna powiedziała przez telefon i tak byś nie uwierzyła...

powiedziała mi, że mój ben byłby atrakcją dla ludzi cierpiących na glizdowy feteszyzm i że między nami koniec, bo mam większe cycki od niej :(

Gość grubaszerokadupa
przez telefon 0700 itd powie ci seksowna laska wszystko o czym marzysz jolopie :) no i wyszlo gdzie nasz szanowny kolega sie dowartosciowuje... :) ludziska, szkoda czasu na taki pusty pojemnik na mozg. wszystkim poza toba tepa strzalo - dobranoc

"Ponadto moze byc super wyksztalcona inteligentna bogata moze wybierac.." Bogata, nie wiem jak nisko musial bym upasc zeby cos takiego decydowalo o atrakycjnosci kobiety super wyksztalcona ? : wystraczy ze studiuje to co lubi inteligenta a i owszem tylko ze niech to idzie w parze z atrakcyjnoscia fizyczna inteligenta + gruba = dobra przyjaciółka do pogadania

przez telefon 0700 itd powie ci seksowna laska wszystko o czym marzysz jolopie no i wyszlo gdzie nasz szanowny kolega sie dowartosciowuje... ludziska, szkoda czasu na taki pusty pojemnik na mozg. wszystkim poza toba tepa strzalo - dobranoc Od 0700 wole pogadać z takimi laskami jak ty, to bardziej nakręca :D A i Dobranoc, tylko nie spoć się w nocy za bardzo :P

mam teraz ochote na kontynuacje mojego szalenie atrakcyjnego zycia w formie fantazji wizualnych przy uzyciu osiagniec nowoczesnej techniki, kocham redtuba!

Mogł bym zarejstreowac nik tylko po co za zadko bywam na ty forum

Gość Morguette
Witam... Panów i Panie ;) kobiety są wzrokowcami, nie ma się co łudzić. Każdy człowiek ma swój ideał i w jakiś sposób próbuje go znaleść. Mówiąc szczerze co miała napisać? Szukam pryszczatego pracoholika- gbura z kompleksami? Była szczera, przynajmniej odstraszyła tych z niską samooceną czyli brakiem dystansu do samego siebie, co dość często ciągnie za sobą poczucie humoru (przynajmniej takie są moje doświadczenia). warto podkreślić że zdobyła się na taką szczerość że zaznaczyła że sama nie ma idealnej figury, za co szczerze jej gratuluje, bo nie wiele kobiet przyznaje sie do tego w takich ogłoszeniach (nawet jeśli załączone zdjęcie ukazuje sporą nadwage, zdażają sie przypadki podawania wagi bądź figury jaką miały lub prezentowały w wieku lat 14-18) może po nicku nie widać, więc zaznaczam że jestem płci żeńskiej. Poszukiwałam kiedyś wysokiego przystojnego szatyna z długimi włosami i pomimo braku idealnej sylwetki (bo szczerze mówiąc dla mało której kobiety jej ciało wydaje sie pod każdym względem idealne, a nawet jeśli to z czasem przestaje, taka jest rzeczywistość, nie ma co tu ukrywać, tyczy się to również mężczyzn) i znalazłam, jest taki jakiego sobie wymarzyłam :) (nawet z charakteru) ps. faceci też dają takie ogłoszenia że można dostać skurczu przepony, padaść na ziemie i udeżając dłonią w podłogę zrobić przez prlowską warstwe żel-betu dziure i pomochać sąsiadom siedzącym prze telewizorem...

oj widze, ze chyba (?) najbardziej zbulwersowane opinia Autora sa te kobiety, ktĂłre nie maja luster w domu!

Wszystko OK, tylko ze to samo tyczy się kobiet A autorka ogłoszenia, raczej trudno tu mówić o dystansie do swojego wygladu. Mamy tu zbyt pewną siebie kobiet, która stawia warunki ! I uwaza siebie za nie wiadomo co, ona tu może wybierać Wiesz, dla mnie to jest zwykłe "i w dupach sie poprzewracało" Ok, Niech bedzie jakas sympatyczna grubaska, nawet taka pewna siebie Ale z jej ogłoszenia kipi "sukowatość" A sukowatość pasuje do zgrabnych lasek. U grubych wywołuje raczej niesmak niż pożdanie

Gość O Rany..
Czyli: jak przytyłam tymczasowo na lekach, to mam się z Tobą umawiać po odstawieniu..? ;DDDD

A skad ta pewnosc żebym chciał, niech będzię, po odstawieniu :) ?

Gość O Rany..
..Bo niektóre z Nas nawet Ty-ja z Wdziękiem...;PPPP

Gość O Rany..
..i jeśli masz cysie większe od sexownej.. to JA Bym Się z Tobą Umówiła.. ;P

Gość O Rany..
..stanik FF w prezencie..od Firmy.. :D

..Bo niektóre z Nas nawet Ty-ja z Wdziękiem...;PPPP Aaaa, to o to chodzi :D. Czyli to tak ze najpierw tyje się wdziękiem, mężczyzna niczego nie podejrzewa następnie się chudnie facet nieczego nie podejrzewa i klops, zakochuje się bo widzi kobietę o seksownych ksztatltach i klop wpada jak śliwka w kompot :D ?

Gość O Rany..
..no comment.. ;D

Gość O Rany..
...prawdziwy Mężczyzna kocha i Najpierw, i Potem... :D

No co, nie podoba Ci się :P Jeszcze nikt tak poetycko nie opisał tej niezbędnej do życia czynności :P

Gość O Rany..
..a poza tym, to ponoć Teraz jestem mięciutka... ;D ..Nikt sobie szczęki na talerzach biodrowych nie złamie... ;P