Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość She83

zel pod prysznic

Polecane posty

Gość She83

Witam! Mam pytanie do kobiet uzywajacych jakis zeli pod prysznic z mleczkiem np. Palmolive Naturals zel pod prysznic z mleczkiem oliwkowym. Czy po umyciu takim zelem z mleczkiem Wasza skora jest gladsza i nie wymaga wklepywania w nia balsamow?? Co Wy stostujecie do kapieli i czy pozniej uzywacie balsamow do ciala czy wystarczy samo mleczko do kapieli ??

Gość She83
up

Gość zel nawet najlepszy nigdy
nie zastapi balsamu czy kremu dlatego ja zawsze po prysznicu czyms sie smaruje.Tylko ze ja mam dosc sucha skore wiec musze ja nawilzac,jak ktos ma przetluszczajaca sie skore to byc moze wystarczy mu sam zel czy nawet tylko mydlo. Dla mnie jednak sam zel to za malo aby dobrze nawilzyc i odzywic skore.

Gość no wlasnie zel nigdy
nie zastapi balsamu, poza tym ma ktortki kontakt ze skorą wiec nie ma co wydawać niepotrzebnie pieniedzy na jakies drogie. wystarczy jakis zwykły, tani za to dobry balsam.

Gość martaikuba
przy moich problemach ze skórą stosuję do kąpieli aptecznych kosmetyków - emulsji do kąpieli emolium. Ponieważ są przeznaczone do pielęgnacji skóry przesuszonej, z problemami - znakomicie nawilżają i łagodzą podrażnienia.Wypróbujcie.

Gość kolezankojesli zalezy Ci
na tym zeby sie po prysznicu niczym nie samrowac to wyprobuj olejek pod prysznic,no nivea,nawilza skore i zostawia przyjemna warstewke,co prawda nie pieni sie az tak jak zel ale to nie jego wada ,wspaniale myje cialo i nie trzeba pozniej uzywac balsamu!

Gość She83
dzieki wszystkim za rady :) a ten olejek wyprobuje :)

a wypróbowałyście już może jakieś żele pod prysznic co naprawde sie długo utrzymują tzn. zapach sie utzymuje :)

Gość nivejka24
duzo chyba tez zalezy od wody, u mnie w miescie to raczej nie obejdzie sie bez balsamu, ale jak bylam np. w Zakopanym to po prysznicu skora raczej nie wymagala dodatkowego nawilzenia. a co do zeli jeszcze, to ja czuje roznice pomiedzy zwyklym zelem a takim z mleczkiem, po zwyklym skora jest bardziej wysuszona a po takim nie , i nic sie nie stanie skorze (w sensie nie ebdzie sciagnieta i nie bedzie swedziala) jak po uzyciu zelu z mleczkiem nie naloze balsamu

Gość She83
seselis89 ----> tez od czasu do czasu uzywam tej oliwki w zelu:) a co do zwyklego zelu pod prysznic i tego z mleczkiem to tez zauwazylam roznice. Tyle tylko ze nie uzywalam tego zelu z mleczkiem przez dluzszy czas wiec nie wiem jakie sa jego rzeczywiste efekty, czy skora jest gladka.

Gość martaikuba1
emulsja emolium o której pisałam nawilża moją skórę. Zależy mi na tym, żeby zlikwidowała problem skóry przesuszonej, a nie ładnie pachniała? Wszystko zależy od tego na czym nam naprawdę zależy.

Gość nawet najlepszy żel
to nie to samo co balsam.

Gość martaikuba1
Emulsja do kąpieli emolium, o której pisałam i używam bardzo dobrze nawilża i nie potrzebuję już balsamu. Skóra jest gładka i wrażenie przesuszonej skóry znika.

Gość Nieszczęśliwa77
Polecam żele pod prysznic z Lirena z oliwką.

Dove Pieści dotykiem, pociesza zmysły usta nasze do usmiechu rysując delikatnym muskaniem dreszczu podniecenia. Dove to siła, to seks pomiędzy kroplami deszczowego prysznica, to niebo przy zmrużonych oczach... To najpiękniejsze spłukiwanie piany z ciała.