Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anioł i diabeł w jednym

Dobranoc wszystkim!

Polecane posty

Gość kasjerka z tesco
fkoncu :o😭

Gość
Nie spać:), dobranoc jabłuszko.

Gość disiaj są moje
urodziny,jeszcze....smutno mi

Gość dzisiaj są moje
dziękuję :) długa geneza tego mojego smutku

Gość brii
Hinatka ------> :) trochę się wstawiłam,bo jednak gśsie wpadli, ale może innym razem

Gość brii
errata -goście nie gście

Brzydulko odpowiem Ci tak za góra 10 min:D Bo może do tego czasu strona mi sie otworzy:o Może...:o Moj net jest nieco spowolniony:o Skanczył mi sie zapas promieni od Ciebie:( A zimno i ponuro 😭

U mnie też do czasu az nie wyszłam na dwór:o Spacerowałaś dzis po plaży;) Strona mi sie nie otwarła w całosci:o Zobaczyłam tylko pół czoła tej kobity:D

Iwaaa:D Bylam nad morze ale po lpazy nie spacerowalam:) Spacerek nad morzem prawie codziennie:)

To :classic_cool:)) W tv mówili, ze ma być zakaz palenia w takich miejscach. I bardzo dobrze. Wychodzac z plazy mialam same kiepy miedzy palcami:o A ty palisz?

Ja paliłam. Cieżko było zerwac z tym nałogiem ale udało sie:) Jestem z siebie dumna ;) Aaaaa wypic to ja też:D Moj ulubiona vódka to Finlandia:) Za to Tadka nie lubie bleee:p A twoja?:classic_cool: Zebym wiedziała jaka mam przyniesc na nastepny raz:classic_cool:))

otworzyl Ci sie ten link? Finlandie redberry lubie:)' Wino polslodkie czerwone:) Nalewki:) Whyski moze byc:) gin:) Tequila:) No duzo trunkow lubie:)

Niestety nie otworzył:( Czasami w ogóle sie nie otwieraja:(:o Za nie całe 2 tyg. moj net nabierze pedkosci;) Wtedy wklejisz mi jeszcze raz linka:) Złapie Cie gdzies na kafe;) Oooooohohhhhoooooo to w takim razie po 10:classic_cool: Bo na tyle to ja monet w kieszeni nie mam:D A najgorsza jaka piłaś?:D