Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość derrrylla86

jestem zbulwersowana!

Polecane posty

Gość derrrylla86

Wracajac dzis do domu, w centrum miasta zostalam zaczepiona przez faceta. Na oko mial ponad 40 lat. Podszedl i zapytal o godzine, gdy siegnelam do torby zeby zerknac na telefon, facet bez ogrodek powiedzial ze idzie za mna od jakiegos czasu i chcialby zapytac czy jestem zaintersowana sponsoringiem!!!!!! W pierwszej chwili nie widzialam o co mu chodzi i chcialam zapytac co nby mam sponsorowac, jednak syzbko zrozumialam o co chodzi. Zamurowalo mnie, nie wiedzialam co powiedziec ani czy mu orzypadkowo nie pzywalic. Powiedzial ze wynajmie mi mieszkanie, zapewni kieszonkowe i wakcje. Pierwszy raz sie z czyms takim spotkalam, nie wiedzialam co odpowiedziec, warknelam "odczep sie" i poprostu ucieklam! CO Z WAMI FACECI?????????? Jak wrocilam do domu przez 20 minut zatsanwialam sie dlaczego mi to xzaproponowal. Ocenilam swoj stroj- jasny plaszcz do kolan, spodnica tej samej dlugosci, czarne rajstopy, torba, laptop...Niw ygladalam ani jak dziwka ani jak biedna dziewczyna z malego miasta. Studiuje dziennie, pracuje w dobrej firmie. Wygladam elegancko i porzadnie. Co sie dzieje na tym swiecie??

Gość fgostek
moze to dlatego ze wygladalas elegancko i porzadnie-dzis jest malo takich kobiet wiec moze koles byl gotow zaplacic zeby miec taka na wylacznosc :D

Gość
Ludzie są stuknięci.

Gość bo wulgarnie oblizujesz wary
i nad tym nie panujesz😴

Gość SŁOWNICZKA
Ludzie są stuknięci.

Gość kolosus
moze jestes ladna i to dlatego

Gość pupa77
E, zdarza się. Zboczeńcy grasują wszędzie. Mnie ostatnio zaczepił facet co miał z 60 lat na oko, i pytał czy nie mam ochoty się zabawic. Oferował oczywiście pieniądze... Też mnie zamurowało bo miałam bardzo drogi płaszcz na sobie i nie wyglądałam na obdartusa. Zwracał się do mnie, jakby myślał, że jestem jeszcze dzieckiem... Jestem niska i drobna, i ludzie często dają mi znacznie mniej niż mam. Miałam ochotę wołac policję - żeby taki dziad napastował potem jakieś nastolatki...szok...