Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chciałam spróbować

Mój pierwszy seks analny

Polecane posty

Gość chciałam spróbować

Miał miejsce dziś. Było dość przyjemnie, trochę jednak bolało i pupcia po tym też. Jednak pewne rzeczy mnie do tego zniechęciły... Otóż po stosunku wycieka mi przy każdym pierdnięciu odrobina kału. Nie wiem, czy to normalne? Czy należy przed tym robić lewatywe? Poza tym od razu po wszystkim poszłam do toalety i wyleciały ze mnie także odchody... Wiem to może wydać się niesmaczne. Proszę o opinię i rady osób doświadczonych w seksie analnym.

Gość bfgthrtr
lepiej oswajaj sie zmysla ze za jakis czas bedziesz nosic pampersy

Przed seksem analnym Kobieta powinna się wypróżnic i dla pewności zrobic sobie lewatywę żeby nie było takich niespodzianek jak dzisiaj :)

Gość chciałam spróbować
Dlaczego miałabym nosić pampersy? Tzn, co mogło pęknąć? A wypłukanie tego miejsca wodą z prysznica nie wystarczy? Zamiast lewatywy.

Gość NIC NIE PęKłO
TO NORMALNE... PRZED ANALEM ZRóB LEWATYWę (NP. WEZEM OD PRYSZNICA) A TAK WOGóLE TO NIE LEPIEJ W NORMALNą DZIURKę ??

Gość skarpetka12334
no nie dziewczyno zabierasz sie za takie rzeczy a nie wiesz ze sie robi lewatywe? to chyba nie dla ciebie zajecie poczytaj jakie są skutki anala, mogą ci peknac zwieracze albo jeszcze gorzej :/ szpital czy coś, ktoś wspomnial o pampersach, są przypadki kiedy ludzie nie trzymają potem kału

Gość gość
to poprostu reakcja twojego organizmu. poza tym to byl twoj pierwszy raz. dalej moze byc tylko lepiej i przyjemniej

Gość etammm
Pewnie użyłaś dużo żelu nawilżającego, nie byłaś porządnie wypróżniona i się wszystko pomieszało, rozpuściło i leci.

Gość gość
du pa jest do sr ania, nie do je bania :O

Gość etammm
Tak tak, to już wiemy...