Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AWP

Dlacze dziewczyny, dlaczego??

Polecane posty

Gość AWP

Dlaczego dziewczyny, dlaczego jak próbuję się z wami umówić na spacer/randkę/piwo (zwał jak zwał) nieważne czy przez gg, telefon czy werbalnie, zawsze pada jakiś tekst typu: "W niedziele nie mogę, bo robię zadanie z WOSu z kolegami, a oni dojeżdżają z wiosek i tylko w ten dzień mogą..." Przecież taki tekst zajeżdża kłamstwem na kilometr!!! Czy może ja od razu zakładam że dziewczyna mnie w ch... robi?? Jak rozpoznać czy nie chce się umówić, czy rzeczywiście robi tą ^%&^& pracę z WOSu?? I w końcu, dlaczego do cholery nie powie po prostu "spieprzaj " abo "Nie bo nie" tylko wymyślają bajki?? Ktoś mi odpowie??

Gość głupio tak wprost
odmówić, co nie znaczy ze nie robi tego wosu

Gość ty frustracie co ty myślisz
że wszystkie dziewczyny tylko czekają na spotkanie z tobą? :O i rzucą wszystkie swoje plany?

Gość buterfly1
A ja mam na odwrót... co piszę do faceta to jak nie film to mecz i browar z ojcem:/:|

Gość AWP
Nie, ale niech nie wciskają kitu, bo Mnie to wk.... jak mi pisze że nie może bo musi się do czegoś tam bliżej nieokreślonego uczyć (wygląda to tak: "Jutro... eeee... nie... bo tego... uczę się do... eeee... fizyki?... tak właśnie, fizyki" a 2 h potem idzie z koleżankami przez rynek... Ty byś się nie wkurzyła?? Dla Mnie lepiej by było jakby napisała "Nie, bo ty mi się np. nie podobasz" i po sprawie...

Gość taki jeden koleś
po prostu grzecznie Ci mowie spier..takie są panienki ze Ci wprost nie powie hihihihihihih

Gość AWP
THX A konkretnie??

Gość ty frustracie co ty myślisz
a to zwracam honor, jeśli kłamała

Gość AWP
Dobra, to z innej beczki... powiedzmy że Ona nie wie co traci, a ja koniecznie chce się z nią umówić... to co jak w tych komediach romantycznych mam jej co 5 minut wysyłać SMS o treści "Umówisz się ze Mną?", Spamować na gg i wysyłać faxy do szkoły?? Jakieś rady może, a nie stwierdzenie że Mnie za idiote mają - to nie pomaga...

Gość taki jeden koleś
Jak będzie się chiała z tobą umuwić to zapoda inny termin cos w stylu "sorry dzisiaj/jutro niemogę ale za 3 dni jestem wolna" . Dzwonisz 2gi raz i jak dalej marudzi to na 95% jest nie. Najlepiej niech sie panie wypowiedzą

Gość ona nie wie co traci.......
co to za debilny tekst? :O

Gość taki jeden koleś ma rację
a za spamowanie na gg i faksy do szkoły pofrrrruniesz na policję, synek

Gość trzeba bylo
sie konkretnie jej zapytac kiedy znajdzie dla Ciebie czasw takim razie skoro w niedziele niz moze. Wtedy mialbys odpowiedz. Jesli nadal by nie wiedziala znaczyloby to, ze nie chce sie z Toba umowic, a jesli znalazla by jakis zastepczy termin to bys tutaj sie nie uzalal... Trzeba sobie radzic w zyciu!!

wysyłać smsy co 5 min to możesz zacząć po dobrym seksie. A tak to dzwonisz raz i konkret jak będzie chciała to Ci da jakiś znak. daj jej 3 szanse i zadzwon te 3 razy jak 3 razy nie to Chuj jej w ogon

Gość AWP
No w końcu jakaś porządna rada =) Prawiczek - Ona Mnie traci ^^ Gosu osiedla - kminisz ;)

"Ja malo snu potrzebuje" No własnie. :P Mi wystarczy 6 godzin, najwyżej po robocie się czasem zdrzemnę. :P🖐️ Boże ile ja jeszcze muszę dni przetyrać by zdobyć tę kasę. :(🖐️

Gość orejro
wiele osob zeby nie wyjsc na puste nie potrafi wprost powiedziec ze sie nie podobasz albo ze je nudzisz wiec ściemniaja:o i moze to lepiej ze nie wala prosto z mostu "brzydal z ciebie"? jednak jesli wyslales zdjęcie a dziewczyna ci pisze ze sie nie spotka bo robi zadanie z wosu to mozesz byc pewien ze sie nie spodobales🖐️

Gość AWP
Nom... ja też tego nie rozumiem... widocznie być szefem to nie wszystko ;(

Gość AWP
Podwórka - módl się żeby nie Twojego ^^