Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fruttella

ciąża przy tabletkach?

Polecane posty

oj.. bolą mnie piersi!!! oczywiście tylko przy dotyku, nie brodawki, ale raczej \"z boku\". co w takiej sytuacji pomyśli prawdziwa panikara ? ciąża !! i tu pojawia się cała lawina pytań - jak to jest możliwe skoro biorę tabletki? na 100% wszystkie, bez poślizgów (większych niż 3-4 h), żadnych antybiotyków, dziurawców, wymiotów, rozwolnień.. no dobra - zjadłam raz mango i wypiłam raz wódkę. oszaleć można, wiem.. ale stres jest... co poza tym - biorę yasminelle - od pół roku, ale nie są to moje pierwsze tabsy (w sumie biorę od 4 lat z przerwami). hmm.. ostatnio przytyłam ale jakieś 2 kg (mam nadzieję że ocena przyjaciółki jest obiektywna. Poradźcie coś - skąd ten ból piersi? zaczął się już jakieś 1,5 tyg temu... moja sytuacja jest o tyle skomplikowana, że wyjątkowo postanowiłam nie robić przerwy pomiędzy dwoma opakowaniami (jutro wyjeżdżam na dziką wyprawę - stop, spanie gdzie popadnie, okres wykluczone stąd ta decyzja). Daltego tez nie moge powiedziec ze czekam na @ bo.. jeszcze nie jego czas... och... może ktoś coś wie więcej niż ja albo mnie w łeb

Gość okruszeknovynettka
przy tabletkach czesto bolą piersi :)

Gość 25 punktów
ciąża raczej nie możliwa. zrób sobie test ciążowy, przez wyjazdem i się uspokój 🖐️