Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pyzy

pyzy z mięsem, mam problem...

Polecane posty

Gość pyzy

a mianowicie szukam jakiegoś przepisu na wspaniale, domowe pyzy z mięsem i tu pojawia się problem... w jednym przepisie jest napisane, żeby robić z surowych ziemniaków, drugi że tylko z gotowanych, trzeci że troszkę tych i troszkę tych (surowe i gotowane)... o sam farsz mi nie chodzi, na to mam koncepcje... ale co z ciastem? błagam o pomoc... nie wiem który przepis wykorzystać... może ktoś ma jeden sprawdzony przepis? na takie pyszniutkie, babcine pyzy? pozdrawiam

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość Czerstwy Czesiek
Jesli juz to zbiera sie skrobia ziemniaczana, a maka ziemniaczana to wlasnie skrobia, jesli juz starasz sie byc taka madra...

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość liberal girl
możesz zrobić na każdy z tych sposobów

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość liberal girl
ps. u mnie w domu mama robiła tylko z surowych, wychodziły takie szare, ale przepyszne. Odsmażane później na chrupko to już bajka , mmmmm

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość pyzy
heh... to ja juz nie wiem sama jak to zrobic, wiem jedno ze z samych gotowanych ziemniakow odpada :P zostaly dwie opcje :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość pyzy
ale zrobie chyba te mieszane.. ;)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×