Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestescie zaklamani

cristiano ronaldo jest jak doda

Polecane posty

Gość jestescie zaklamani

praktycznie kazda o nim marzy,zeby chociaz sie z nim przespac,ale kazda mowi ze wyglada jak pedal,ciota,ze kijem by go nie tknela. tak samo faceci mowia o dodzie: wypacykowana panna,ktorej nawet na nocke by nie chcieli.a chyba wiemy jaka jest prawda/ mozecie mowic co chcecie - jestescie zaklamani!

Gość masz racje 100procentowa

Gość jako facet powiem ze doda
mnie nie kręci wcale:O:O ani z wyglądu ani z charakteru. Jest okropna:O ale za Ronaldo jest naprawde przystojny:) Zazdrosze mu urody i powodzenia u kobiet. Ale jak ktoś się piłka interesuje od dawna to wie jaki był z niego paszczur kiedyś:O:O pryszczaty z żółtymi włosami:O

Gość pierdolenie o szopenie i tyle
ronaldo jest pociagający bo bogaty, a doda pociąga facetów, bo lata z pizdą i silikonami na wierzchu -a oni ruchaliby wszystko, co ma 2 nogi i na drzewo nie ucieka

wyglada jak ciota prędzej bym sie przespała z Doda niz z NIM :P

Gość pin+
To zrob z siebie takiego Ronaldo i problem z glowy. Co zazdroscisz mu ?

Gość jako facet powiem ze doda
on jest naturalnie brązowy i ma fajne włosy:P a ja nie i solarium mi nie pomoże a wrecz pogorszy:P poza tym nikogo nie naśladuje, napisałem tylko ze mu zazdrosze a nie ze chce taki byc

Gość widocznie ty tak mowisz
a myslisz inaczej, to myslisz ze wszyscy tacy sa ale mam wiesci: nie wszyscy pewnie do wiadomosci i tak tego nie przyjmiesz, bo glupio tak miec beznadziejny gust i o tym wiedziec na dodatek

Gość pin+
Ale macie problem. Ruszyc dupe, zadbac o siebie a nie pierdolic. Zadna kobieta nie chce miec zapuszczonego smierdziela.

Gość jestescie zaklamani
jestem kobieta i idealem z wygladu jest wlasnie ronaldo.jak mowie o tym komus to kazdy mowi jest spedalony

Gość pin+
Co innego Polska, a co innego zachod. Tam taki typ jest najbardziej porzadany, Polska to jeszzce zascianek i idealem mezczyzny jest zapuszczony misiu myjacy zeby raz na tydzien.

Gość hubba bubska
Coś w tym jest.W Pl nadal od faceta malo się wymaga,może wygladać jak totalny dziad a polki bedą sikać po gaciach na widok takiego.

Gość taaaaaaaaakkkki
zgadzam się - u nas jest totalne zacofanie - faceci nie dbaja o sibie zgroza, a niektórzy nie używaja antyperspirantu...zal nie chce mi sie nawet o tym pisac - tragedia CR7 moze nie jest jakis super, ale przynajmniej zadbany, fakt jego styl troche metro, ale zawsze...

Gość De Joda
Kloaka.

Gość jestem z toba
Bo facet moze byc brzydki a kobieta ma byc ladna. Ladni faceci to geje.

Gość lilianka12345
jest spedalony troszki ale co to przeszkadza żeby się z nim przespać;-)?? na faceta to nie, tak samo z dodą...

Prównywać piłkarza, który doszedł do sukcesu swoją grą i talentem piłkarskim do Dody, która wyglądem i lansem coś tam w życiu osiągnęła, jest bez sensu.