Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamuska12345

co to moze byc?

Polecane posty

Gość mamuska12345

Mam problem i moze ktoras z Was tak miala.Mam cykle 26-27 dniowe.Dzisiaj jest 35 dzien cyklu.Gdzies w piatek i sobote mialam oznaki zblizajacego sie okresu,tzn.Sluz troszk zakrwiony i myslalam,ze sie rkreci jak zawsze,ale do dzisiaj nie mam okresu.W piatek robilam test ciazow,wyszedl ujemny,ale ja dojzalam strasznie cieniutka i jasna druga kreske,ale zrobilam drugi i wyszedl ujemny.Dodam,ze mialam wszyskie oznaki zblizjacego si okresu,bol piersi,a teraz od prau dni wieczorem bardzo boli mnie dol brzcha,jakbym miala wzdecia.Co o tym myslicie?Miala ktoras z was tak?

Gość mamuska12345

Gość saleminka8
jak wyszedł ujemny to skąd ta cieniutka kreska,dla pewności zrób znowu test za jakieś 7 dni,może wydawało ci się że widzisz tą kreskę ;) ja też już tak myślałam :P może przestawiło się coś,owulacja była później,chociaż ta krew która ci się już pojawiała w tym przypadku jak nie dostaniesz lada dzień okresu może oznaczać jakieś niedobory w gospodarce hormonalnej np.progesteronu.Ale to tylko domysły. Ja miałam piękne 34 dniowe cykle i pewnego razu 56 dni :)

Gość mamuska12345
Wiesz tez mamnadzieje,ze ta kreska mi sie przewidziala.Ale najgorsze,ze zawsze zaczyna sie u mnie okres tak jak w tym przypadku tylo,ze teraz sie nic nie rozkrecilo.Poczekam pare dni i jesli nic nie wyjdzie to zrobie test.

Gość mysle tak
Ja jestem w 15 tygodniu ciazy i od samego poczatku wlasnie mialam wzdecia wieczorami,wygladalam jakbym byla w 5 miesiacu a nie w 1,2... Mysle ze mozesz byc w ciazy,powtorz test z porannego moczu i zupelnie inny niz robilas do tej pory,innej firmy...

Gość mamuska12345
kurcze to nie dobrze......Tez obawiam sie,ze moge byc w ciazy,ale poczekam pare dni,moz jednak @ przyjdzie

Gość NAJLEPIEJ
pOWTORZ TEST