Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dylemat i dol

Restrukturyzacja firmy

Polecane posty

Gość dylemat i dol

Ze wzgledu na zmiany w miejscu mojej pracy zlikwidowana bedzie filia w ktorej pracuje. Ja, jesi sie zgodze moge zostac przeniesiona do innej. Wszystko ok, tylko, ze to jest na drugim koncu kraju. A ja tutaj mam rodzine. Ale teraz rezygnowac z pracy, gdy rosnie bezrobocie... Nie wiem co robic :(

Gość Lukassss33
Porządkuję sprawy finansowe przedsiębiorstwa już od roku i na pewno coraz bardziej widać światełko w tunelu. Jestem pod opieką prawną Protektorów – http://protektorzy.pl. Licencjonowani doradcy zajmujący się restrukturyzacją i sanacją, działają w zasadzie na terenie całego kraju, można ich biura chyba we wszystkich większych miastach znaleźć. Na pewno są w Gdańsku.

Gość berekkk
Firmowe ruchomości i nieruchomości które posiadam jeszcze nie tak dawno miały pójść pod młotek i zostać zlicytowane przez komornika. W sumie tylko fart mnie uratował i to, że trafiłem na prawników z Lexa. Kancelaria umiejętnie zdywersyfikowała majątek i zawiesiła egzekucję na nieruchomościach i ruchomościach. Oczywiście problemy zaczęły się w momencie wzięcia kredytów – inwestycyjnego i obrotowego, ale z drugiej strony ciężko bez takiego wsparcia finansowego prowadzić jakikolwiek biznes. I tak się koło zamyka.

Gość gość
Podjęliśmy współpracę z Lexa w tym roku i póki co mogę powiedzieć, że bardzo profesjonalnie i rzetelnie podchodzą do tematu. Szybki kontakt, sensowny i sprawdzony sposób na redukcję kosztów i zmiany w zatrudnieniu pracowników. O szczegóły to już najlepiej bezpośrednio pytać, na kancelarialexa.pl jest kontakt podany.

Gość gość
Jestem wstępnie zadowolony z rozmowy z prawnikiem z Lexa, zobaczymy co z tego wyjdzie w dalszej perspektywie. W każdym razie sam pomysł na zmianę formy zatrudnienia pracowników mi się podoba, legalna rzecz a można nawet do 18 procent zaoszczędzić na kosztach pracy, także to nie są małe sumy, ale znaczny kapitał który można dużo lepiej zainwestować.