Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chora mama

czy dziecko moze byc ze mna w szpitalu?

Polecane posty

Gość chora mama

mam skierowanie do szpitala, powaznie sie rozchorowalam.nie mam z kim zostawic 6miesiecznego dziecka.czy istnieje mozliwosc by tpwarzyszylo mi w szpitalu?orientuje sie ktos?

Gość chora mama
juz ci powiedzialam janiu ze prowokatorka jestes ty ze swoimi dewockimi tekstami.mam problem i chce sie kogos poradzic.nie w glowie mi prowokacje, problem jest powazny i nie wiem co robic:(

Gość 11111111111111
nie ma takiej możliwości,dzieci nie moga nawet odwiedzaćchorych w szpitalu a szczególnie takie maluchy

Gość taaa oczywiscie
z otwartymi rękami przyjmą ci zdrowe dziecko na wczasy w szpitalu wśród chorych.;O

Gość sdfgSWGW
a tak z ciekawosci a co jesli mama karmi piersia?

Gość chora mama
to co robic w takiej sytuacji????przeciez lekarze powinni zrozumiec ze nie mam jej z kim zosatwic1!!!czy to jest taki problem przysunąc jej łózeczko do mojego?to nie jest oddziadl zakazny! a moze sa jakies instytucje --oprocz pogotowia op.ktore moga mic pomoc?

Gość chora mama
no ja akurat nie moge karmic bo przyjmuje antybiotyki....ale nie mam takiej osoby z ktora moglabym ja zostawic...

Gość ja pracowałam jako
dokładnie. raczej się nei zgodzą na to zeby dziecko było z tobą. nie dośc ze będą sie zajmowali tobą, to jeszcze dzieciakiem trzeba będzie. z resztą co ich to interesuje. zgłoś sie do pomocy społecznej, przedstaw sytuację, moze przyznają ci opiekunkę do dziecka

Gość a po co
są agnencje opiekunek, i w pogotowiu byłoby lepiej niż w szpitalu, bezpieczniej chyba :)

Gość ty jesteś niepoważna
?? dziecko do miejsca gdzie pełno chorób?? ty chcesz zadbać o dziecko czy go się pozbyć??

Gość chora mama
to nie jest szpital chorob zakaznych

Gość 11111111111111
mój mąz tez pracuje za granica i w takiej sytuacji nie wahałby się nawet chwili i wróciłby do domu jeżeli faktycznie nie ma takiej możliwości to jak ci przysłał kase to chyba trzeba pomyśleć o platnej opiekunce albo przełożyć operacje jezeli jest taka możliwość

Gość sdfgSWGW
a co sie dzieje, jesli sie dziecko karmii piersia??? ktos wie?

Gość 11111111111111
nie ma znaczenia jaki to szpital,kazdy szpital ma "swoje" zarazki i bakterie

Gość no dziecko bedzie sie musiało
wreszcie zaprzyjaźnić z butlą.;P

Gość 11111111111111
ja karmiłam piersia swoje bliżniaki jak okazało się,że muszę miec usuniętego guzka na tarczycy ale na szczęście dało się przełożyc operacjęna pół roku później

Gość ty jesteś niepoważna
I co z tego że nie zakaźny? w zwykłym szpitalu myslisz że chorób nie ma? to po co tam ludzie leżą? z nudy czy na wakacjach? zastanów się zanim coś palniesz. nie po to w szpitalach trzymają taki rygor aby żadne zarazki nie mogły z niego wyjść ani wejść a tak się składa że wiele chorób to się właśnie ze szpitala przynosi

Ona mi wygląda na wyjątkowo niedbałą osobę, myślcie sobie co chcecie :O Nadal upiera się przy zabraniu dziecka do miejsca, gdzie wkrótce zachorowałoby cięzko :O Co jej się poradzi, to źle :O Ciocia niedobra, koleżanek nie ma, mąż nie chce wrócić itp. :O To oddaj do domu dziecka na ten okres, nic ostatecznie mu się tam nie stanie, popilnują, nakarmią, potem bez problemu odbierzesz, nikt ci nie odbierze praw rodzicielskich przecież :O :o A może lepiej, by odebrali, bo matka, któa naraża świadomie życie i zdrowie dziecka to... :O Nie mogę napisać, bo zaraz znowu mnie zablokują, ale co myślę, to myślę :O :O

Gość 11111111111111
a poza tym to kto wg Ciebie miałby się opiekować Twoim dzieckiem w tym szpitalu ?

Gość w niektorych miastach
funkcjonuje chyba cos takiego jak całodobowa opieka nad dzieckiem gdy rodzice nie mogą wtedy sie nim zając.

Gość no wlasnie tez sie
zawsze nad tym zastanawialam... Na szczescie poki co to tylko hipotetycznie... Przeciez nie kazda mama ma z kim zostawic dziecko, jesli sama musi isc do szpitala...