Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rossmann

Bransoletki POWIEDZ TAK-sa we wszystkich Rossmannach?

Polecane posty

Gość rossmann

i czy sa stale dostepne?orientuje sie ktos?chciałabym taka miec :-)

Gość rossmann
naprawde nikt nie wie???:-(

Gość rossmann
naprawde nikt nie wie???:-(

a nosisz przy sobie oświadczenie woli? jesli nie, to ta bransoletka jest nic nie warta

Gość rossmann
bede nosiła, jesli kupie bransoletke-oswiadczenie jest w pakiecie:-)Tylko musze pognac chłopa do Rossmana i dlatego pytam czy sa w kazdym:-)

ok, rozumiem ja mam wydrukowane takie oswiadczenie z netu a bransoletka... sama nie wiem, moż ei to ma sens - taka demonstracja, ale nie jestem w 100% przekonana do jej skutecznosci

Gość 1234567.........
ciężko dostać z tego co wiem koleżanka szukała i na razie nie mają chyba lepiej zamówić z netu

problem tylko taki,że w necie też trudno dostać :| Ja od początku akcji,kilka razy dziennie wchodzę na konto allegro,i nigdy nie mają już żadnych aukcji :o

Ja kupiłam na początku akcji w rosmanie na allegro jest z rana koło 8, w rosmanie kupiłam ostatnia więc trzeba zaglądać do sklepu

Gość jaka bransoletkaa
a co to za akcja??

Gość
ja mam oswiadczenie woli z krewniakow niestety nie w kazdym rossmanie wczoraj bylam w jednym i nie bylo :( ludzie bransoletki sa jedynie widocznym manifestowaniem swojej woli co do organow po smierci tak naprawde o ile nie wpiszecie sie na liste specjalna na "nie", to lekarze maja prawo zabrac narzady do przeszczepu i tyle chociaz zwyczajowo tego nie robia a myslicie, ze rodzina nie schowa tej kartki az oswiadczeniem woli jak bardzo nie bedzie chciala? lepiej popracowac nd uswiadomieniem lub zapisac w testamencie a bransoletke chce kupic, ale nie ma w moim ross :(

Gość jaka bransoletkaa
dawca czego???

Gość jaka bransoletkaa
a po co to manifestowac? to kazdego osobista sprawa

Gość
dawca organow rozwiniecie skrotu POWIEDZ TAK transplantologii

Gość
a po co nie? ja- zeby ktos nie pomyslsl sobie ze nie chce i nie wywalil do kostnicy pokij mi narzady jak juz umre a rodzina teoretycznie moze sie sprzeciwic, wole temu zapobiec

Gość rossmann
no i był chlop w rossmanie i nie dostał, ponos chwilowo zawiesili ich sprzedaz, a na Allegro trudno dostac :-(

Gość jk hcwfvr
wie ktos cos o tych bransoletkach?

Gość nie ma ich..............
Ja też szukałam i w drogerii i na allegro i NIC! Wydrukowałam sobie oświadczenie woli na krewniacy.pl

Gość jk hcwfvr
mam, mam dwie!!!!!kupiłam na allegro, wystawiaja kilka razy dziennie, aukcja trwa ok...minuty :-Oale przyczaiłam sie i kupiłam dwie sztuki :-)

Gość gxv
Problem jest w tym, ze na allegro juz nic nie ma bo jacys IDIOCI wykupili po kilkadziesiat sztuk i sprzedaja je teraz po 15 lub 20 zl! W GLOWIE SIE NIE MIESCI! LUDZIE CHCE KUPIC A ONI NA TAKIEJ AKCJI CHCA ZARABIAC. SZKODA SLOW!!!

Gość belkotka
miałam taką, włosy mi od niej wyrosły na palcach i ją wywaliłam pewnie jakieś hormony napchali

Gość ty sama jak jeden wielki wlos
a wlosy na mozgu to tobie czasami nie wyrosly?...wiekszej pierdoly jeszcze nie czytalem...dla twojej wiadomosci...hormony dzialaja jedynie wewnetrznie...domiesniowo zeby zadzialaly...wiec widocznie to jednak te twoje wlosy w mozgu ci tak napisac kazaly..

Niby jest ograniczona ilość tych bransoletek,dlatego tak trudno dostać. Tak samo było kiedyś z tymi gumkami żółtymi na rękę (nie pamiętam już czego to dotyczyło). Bez sensu :O