Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Co powiedziałam

Powiedziałam Stul Pysk

Polecane posty

Gość Myślimy że jesteś źle wychowan
Generalnie trudno mi w ta sytuację uwierzyć, ale gdyby tak się zdarzyło to chyba bym po prostu poprosiła ją o wyjście z mojego domu. I powtarzałabym tą kwestię do skutku

Gość kokoriko
Autorko, na miłość boską, nie daj sobie wmówić, że jesteś źle wychowaną chamką! Postąpiłaś słusznie i miej tego świadomość, w dodatku wcześniej starałaś się przerwać jej pretensje w sposób kulturalny, a po drugie ona Cię kilkukrotnie sprowokowała i zamiast okazać wdzięczność za spełnienie jej prośby to jeszcze miała czelność tak się zachować. Jeżeli już jest pustą paniusią to mogła w sposób ludzki przekazać, że było jej niewygodnie, a że wrzeszczała, to bardzo dobrze jej odpowiedziałaś.

Gość Co powiedziałam
Na stul pysk zareagowała rozpłakaniem sie. Wyskakując z pretensjami powinna sie chyba spodziewac takiej reakcji

kultura wymaga w czyims domu porzadnie sie zachowywac,wiec ona jest chamka,nie ty...a niech spada,nie masz sie czym przejmowac.powiedzialabym jej "wychodzac zabierz swoj bagaz" i nara

jak jeszcze studiowalam,to czesto "pomagalam" kolezankom z zaocznych i przenocowalam.mialam tylko jedno lozko,ale zawsze sie dzielilam..ot-na lyzeczke albo nogi kolo glowy i jakos szlo.balaganiarz jestem,ale sniadania dobre robie:) kazdy z checia przyjezdzal:)

Gość Co powiedziałam
Dziekuje , dzięki Wam czuje się lepiej. Nigdy w życiu tak nigdy do nikogo nie powiedziałam. Nie mogę pojac jak ona mogła sie tak zachowac , zawsze uważałam ja za miła osobę

Gość kokoriko
Uwierz mi, że są na tym świecie rzeczy, o których nie śniło się fizjologom =P

Gość gość
yFvHbwhLrjQOvczD2aldqI6i