Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Maleńki Żółty Kwiatek

Jestem Psychiczna!

Polecane posty

Gość ppppppppppppppp
Bez przesady, zaraz psychicznie chora. Każdy ma jakieś problemy ze sobą, mniejsze lub większe ale żeby zaraz ps. chora>???

on moze sie zmeczyc tymi Twoimi paranojami-sama przez to przeszlam i stracilam swietnego faceta-glupia ja. chyba, ze nie pokazujesz mu niczego?

Wiesz ja staram sie podchodzić do siebie krytycznie i nie uzalac sie nad soba. Mam problem i nie wiem czy sama sobie z tym poradze, bo jak juz pisalam ten zwiazek jest idealny, a mimo to ja siedze ze łzami w oczach. Tak sie nie zachowuja normani ludzie

sluchaj, pojsc do psychologa porozmawiac to zaden wstyd, naprawde. idz zamiast sie meczyc bo szkoda czasu, energii i lez. naprawde :)

chyba nie sa jak terapia skoro ciagle cierpisz. poza tym czasem lepiej pogadac z obca osoba, ktora da Ci spojrzenie na zimno. szczerze mowiac najbardziej prawdopodobne jest to, ze masz zanizona samoocene. wydaje Ci sie, ze nie zasluzylas na niego, ze nie jestes wystarczajaco dobra. a tak na pewno nie jest!

nie ma za co! :) pamietaj, wszystko jest dla ludzi, lekarze tez. a szkoda by bylo rozwalic fajny zwiazek. i uwierz w siebie, ze Ty tez na niego zaslugujesz!