Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mała czarna pita w łóżku

czuje sie bardzo samotna

Polecane posty

przeprowadzilam sie do zupelnie obcego miasta i jestem bardzo samotna, nie pracuje , tylko cale dnie spedzam w domu. Chlopak calymi dniami pracuje a ja nie robie zupelnie nic :( brakuje mi przyjaciółki do wypicia malej czarnej do babskich pogaduszek , do wyjscia ale nie znam tutaj niekogo :(:( czuje sie taka samotna 😭 co mam począc z wolnym czasem ??

zajmij się domem -zaskocz chłopaka czymś mejbi jakaś kolacja z niespodxzianką

Gość iri12312
witaj. jestem w podobnej sytuacji z tą różnicą ,że jestem uwiązana w domu z dwójką małych dzieci. trzymaj się i uśmiechnij

znam to, mialam tak przez pierwszy rok studiow. a nie masz zadnych swoich zajec? jakas szkola, praca? zapisz sie na fitnes,albo na silownie , idz czasem pobiegac, na basen. same sporty mi przychodza do glowy:P ale wtedy zrobisz cos dla siebie, bedziesz miala satysfakcje;)

alez ile mozna sprzątac w dwupokojowym mieszkaniu ? ile mozna gotowac, prac, prasowac wszystko juz mam zrobione, tak bardzo mi sie nudzi, z pracą jest ciezko rozglądam sie ale narazie nic nie znalazlam. Poki co nie jest tak tragicznie zebym musiala szukac pracy na gwalt. Mój chłopak tego nie rozumie :( powiedzial zebym sobie telewizje oglądala... a mnie szlak trafia :( nie ma go kazdego dnia od 8 do 17 czasem do 18 wszedzie wychodze tylko z nim !!! brakuje mi babskich rozmow, bo facetowi nie mozna mowic o wszystkim,zresztą on i tak nie zrozumie :( ehhhh

Gość ech jak ja Cię dobrze rozumiem
mam tak samo,tylko że siedzę w domu z dzieckiem,też w obcym mieście,pracy nie mam bo nie mam z kim zostawić dziecka,rodzina daleko a w przedszkolu brakuje miejsca:/mąż cały dzień w pracy ja zajmuję się domem i taka sobie żałosna kura domowa jestem...mam nadzieję że trochę Cię pocieszyłam że można mieć gorzej?!

Gość a ja nie mam wejścia na konto
a skąd jesteś?