Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kakakakaktariinka

ciaza i anty

Polecane posty

Gość kakakakaktariinka

błagam, powiedzcie mi, czy możliwe że jestem w ciąży??? Zaznaczam ze nie jestem jakas 15 zaczynajaca uprawiac sex, ale juz dorosla osoba, zona i matka. Ale pytanie mam dosc glupie jednak nie znam odpowiedzi. Biore regularnie tabletki, jakas roznica czasu brania to max 2 godziny sie zdarzaja. Nie mialam biegunek, wymiotow. Raz sie zdarzylo ze mnie rano zemdlilo,l zawroty glowy mialam. Jestem juz prawie przy koncu opakowania a od ponad tygodnia wciaz pobolewa mnie brzuch z przerwami, taki bol jak na okres ale mnie intensywny.... czy jest mozliwosc ciazy...???????plisss

Gość kakakakaktariinka
upup

jesli regularnie brałas to nie jestes w ciazy, nie wiem skad te obawy a co do bolow moga byc przyczyna czegos zupełnie innego, i napewno sa moge sie załozyc ze w ciazy nie jestes :)

powinnas reularnie brac tabletki - max w zakresie godziny zrob test to sie uspokoisz nie ma co panikowac, to nie musza byc objawy ciazy

na zadnych pigułkach oprocz minipigółek nie psize zeby brac co do godz, tylko o jednkaowej porze a pora to rano, południe wieczor... wiec nie ma co sie martwic wiadomo lepiej brac zawsze o jednakowcyh godz ale nie przesadzajmy ze co do minuty jak raz czy dwa wezmie wczesniej czy pozniej nic sie nie stanie w koncu mozna sie spoznic 12 godz i ochrona jest zachowana

Gość kakakakaktariinka
no ja biore zawsze ok 18, pare razy wzielam o 20- nie puzniej, czasem o 17:30, nie pominelam, zadnej. No niewiem, bardzo sie boje, te lekkie bole, raz mdlosci, a test to wiadomo ze sie robi w dniu spodziewanej, to jeszcze mi tydzien zostal. Ale dziekuje za pocieszenie