Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Amika20

Mojemu chlopakowi....

Polecane posty

...tak bardzo zalezy na tym by delikatnie...czule calowac...ssac....lizac moj \"najwiekszy\" jego zdaniem \"skarb\".....Ja sie jakos cholernie tego boje....nie bolu.....ale wstydze sie tego strasznie...On dobrze o tym wie....Jestem zadbana....mam nadzieje zdrowa....\"wszedzie\"....ale mimo wszystko sie wstydze....krepuje bardzo. Jestem dziewica...i byc moze stad te moje obawy....aaa jak on sie przestraszy....zrazi...czy nie wiem co...?;/;/ Jak ja mam sie do tego porzadnie przygotowac...?? Zalezy mi tez na opini mezczyzn na tym forum. z gory dziekuje:)

Gość hmmmm no właśnie
obciagnij mu i juz! Taka jak dziwka za 10 zl

Gość Peezda
Coś klawiatura ci nawala. Zalana czy jak? Nie da się tego czytać z tymi wszędobylskimi kropkami.

Gość h plus h
wypij lampke wina przed i ci przejdzie strach czy wstyd. to samo wychodzi..musisz sie tylko poddac....uniesieniu....:-)

Powaznie sie pytam....Ja oczywiscie poruszajac ten temat nie mialabym przeciw \"obciagnac mu \" jak to mowisz....Kocham Go...i Jego cialo. ale tu chodzi o moj wtyd.

Gość niedoswiadczony młody facet
spoko. to zalezy ile jestescie razem. Po pewnym czasie znika wstyd i uprzedzienia i jest tylko fajnie.

Gość Peezda
Wstydzić to się można własnej głupoty. Idąc do łóżka wstyd należy zostawić przed drzwiami sypialni.

Gość niedoswiadczony młody facet
widzisz-ty miałabys ochote zrobic mu dobrze-on taka sama ochote ma by zrobic dobrze tobie i mysle ze nie ma zadnego problemu z tym jaka jestes tam na dole-akceptacja i brak wstydu jest wazna rzecza w zwiazku .

no ja wiem o tym doskonale...I wiem ze podobam mu sie cholernie...Mimo wszystko to dla mnie takie stresujace. Wolalabym najpierw jakby czym innym mi sie tam pchal....a nie jezykiem....;/ Kurcze pieczone :P AAA co Wy ludzie do moich kropek macie:P taki styl mam i juz:P

Gość psyche z grecji
a po ile macie lat? od kiedy jesteście razem? on miał już wcześniej jakieś doświadczenia?

20 lat.....on mial doswiadczenie....hmm..jestesmy pol roku razem. I ja tez mialam wczesniej chlopcow ktorzy chetnie sie tam pchali...ale sie nim nie udalo:P

Gość psyche z grecji
a chce z polykiem?

z polykiem??? nie wiem....nie mam pojecia.....on chce dobrze zrobic mnie tlumaczac sie ze Jemu to tez przyjemnosc sprawi.

Gość psyche z grecji
obciagnij mu lache z polykiem i problem z dyni!

nie myśl o tym natarczywie, a jak będziecie w sytuacji intymnej i on będzie chciał to zrobić to poddaj się chwili i już - pozwól mu przejąc całkowicie inicjatywę i skup się na rozkoszy a nie na tym co on sobie pomyśli albo nie pomyśli - a poza tym skoro twierdzi że to lubi - to lubi i będzie szczęśliwy że może to Ci zrobić :) wiem bo też takiego faceta mam :D

Ech,podda sie chwili mowisz:) ale chyba na stres bede musiala lampe wina dobrego wypic:):)

ania1311 no dzieki:) dzieki chociaz jednej sensownej odpowiedzi juz mi lepiej troszke:) ale nie mam sie tez co stresowac...on mi to otwarcie wczoraj powiedzial....ale poczeka az bede gotowa:)