Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Amant Wszech Czasów k.odwetowa

Jak uważacie gdzie najlepiej się przeprowadzić?

Polecane posty

Gość dla ciebie idealne byłyby
Tworki:)

Gość Buncol 29
Pod względem łatwości podrywu i niskich kosztów życia zdecydowanie Łódź. Jest tam tanio a ładnbych kobiet dużo kótre porwadzają się z dresami i skejtami. Tak wiec łatwo je wyrwac mając jakikolwiek status sopłeczny i odrobine kultury. Pozim życia najlepszy w wawie, największa szansa na normalna kase w wawie jest tez gdzie balowac i na co zarobione pieniądze wydać. Krak klimatyczny i ładne ale nic poza tym

A sobie przypomniałem że w Krakowie (ALE OSTATNIO TEŻ W POZNANIU)żydy się szarogęszą.Może jednak lepiej w Warszawie bo na pewno najlepiej jest tam z podrywem a jakbym jakąś robotę skombinował to bym mógł odżałować wydatki:classic_cool:.A w ŁODZI TO RACZEJ BIEDA:O.

Gość Buncol 29
W Łodzi bieda ale i taniej dupe wyrwiesz. Tańsze kluby, tańsze drinki i taksówki. W wawie więcej zarobisz, ale i wiecej wydasz. Wawa ma jeszcze jedną zalete, mianowicie to najwieszy osrodek akademicki w Polsce i największe centrum biznesu. Jest więc tu największy najzad wszelakiej maści kobitek z całej Polski. Sa daleko od domu, rodzicow , chłopaków , więc bardzo podatne na przygody czy flirty

Gość rampampam
ech wiesniaki, ale wam sie nudzi. nie laska kosciolek i cmyntorz oraz remiza??

Gość Szymcia 269
Jak na podryw to radze wybrac najmniejsze mozliwe miasto. W duzych ludzie nie maja czasu na wychodzenie z domu, sa zapracowani. Warszawy nie polecam.

dawaj do szczecina,tu juz sobie znajdziesz zajecie bez problemu:P moge cie nawet oprowadzic :P

Gość gość
Stawiam na Warszawę. Teraz buduje się tam dużo inwestycji więc z mieszkaniami nikt nie powinien mieć problemu. Słyszałam o Bliski Tarchomin dużo pozytywnych opinii, więc można by było na ich stronie ewentualnie poszukać bardziej szczegółowych informacji ;) http://www.bliskitarchomin.com/

Gość gość
Namysłów

Gość gość
Dla mnie Łódź:) bardzo dużo się dziej na plus, koszty utrzymania też są niższe niż w Warszawie. JA zdecydowałam się na kupno mieszkania na Zdrowiu. Przepiękna okolica i blisko do centrum. Polecam http://www.apartamentyzdrowie.pl/

Gość gość
Ja też się interesuje kupnem tam mieszkania. Czekam aż rusza z budową :) Najbardziej podoba mi się że park jest tak blisko i metraże mieszkań są duże.