Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Maniurka1

Rozstępy po ciąży !!

Polecane posty

hey :* napewno wiele z Was ma lub miało ten problem ... jaki preparaty używacie/używałyście czy byly widoczne rezultaty ?? ja wlasnie zastanawiam sie nad kupnem LABO ROZSTĘPY ZE STRIADANE tylko ze to jest dosc drogie a niewiem czy cos pomoze ... ktos to stosowal?

Gość taka sobie przyszla mama
ja jestem dopiero w 4 mies i stosuję mama perfecta na biust oraz ziajka dla kobiet w ciąży na rozstępy w okolicach brzucha i pośladków, pani w sklepie powiedziała, że są one bardzo popularne wśród kobiet w ciąży i skuteczne...zobaczymy...kosztują ok 25 zł...chciałam kupić o wiele droższe preparaty ale nie były to specjalistyczne kremy dla kobiet w ciąży a tylko takich można używać aby nie zaszkodziły dziecku

Gość polecam krem
Mustele jest dosc droga ale warta swojej ceny

ja w czasie ciazy tez stosowalam rozne preparaty ale i tak mam duuzo rozstepow ... widac nie na kazdego to dziala

Gość mustela nie
uważam że mustela nie jest warta swojej ceny, ja używałam musteli do biustu a fissan na brzuch i w 7 miesiącu pojawiły mi się rozstępy na piersi a na brzuchu nic, takze nie zawsze te droższe są lepsze...

DLATEGO TERAZ CHCIALABYM JE ZNIWELOWAC CHOCIAZ TROSZKE ... SLYSZALAM JESZCZE O TAKIM KREMIE NO -SCAR

no skar jest na blizny, ponoć stają się mniej widoczne także może i co tam pomoże

no-scar:)

moja kolezanka jak byla w ciazy i po niej stosowala zwykla oliwke dla dzieci i nie ma zadnych rozstepow.