Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

SAmAntAnia3

kłopoty z chlopakiem

Polecane posty

mam 15 lat on 22 od miesiaca jestesmy razem., to ja sie o niego starałam. swoja byla ma na 2 miejscu na fotce.pl... niechce zmienic chociaz sie awanturuje. widocznie cos jeszcze do niej czuje. rycze przez niego cale dnie... dzis przy moich kolezankach pisał i dzwonil do nich zeby zrobic mi na zlosc bo ja jestem cholernie o niego zazdrosna!!! do mnie nawet raz esa nie napisze przez dzien a z nimi caly czas.... kocham go i niepotrafie go zostawic ale oczekuje od was pomcy co mam zrobic aby jemu na mnie zalezalo i nie robil mi przykrosci... czy zmienic swoje zachowanie?? styl ubioru i wogole cala siebie? zaczac sie ogladac za innymi zeby tez zobaczyl jak to jest?? doradzcie

przede wszystkim wziąć się za naukę a poza tym 1/10

Gość wiosenny powiew
moja droga nie obraź się ale Ty jesteś jeszcze dzieckiem ...a on dojrzałym mężczyzną i pewnie dobrze bawi się Twoim kosztem że taka małolata jest w nim zakochana daj sobie powiedzieć że nic z tego nie będzie ....tak na marginesie ewentualny sex z Tobą byłby karalny dla niego zainteresuj się lepiej chłopcami w Twoim wieku lub ciut starszymi a nie dojrzałymi facetami co się zabawią i rzucą

tak szczerze - pierdyknij się w głowę i zacznij czytać to na co odpisujesz :)

sexu nie ma... powiedzialam mu ze narazie nie... bo moze chce sie tylko mna zabawic. ale ja go kocham?? co mam mu powiedziec aby zmienil swoje postepowanie?

Gość sarmancka
o Boże...dziecko wez się do nauki bo oceny wystawiają!

wyrzuć go ze znajomych na NK, na fotce daj mu notę 1, zbierz kredki do tornistra i won do domu, bo matka kluchi ugotowała na obiad i czeka

SAmAntAnia3 jak mozna kogos kochac po miesiacu?? To zwykłe zauroczenie. Pewnie naopowiadał Ci niestworzonych rzeczy zeby Cie do wyra zaciagnąć a tak naprawde ma Cie w dupie i niedługo sie o tym przekonasz

Gość sarmancka
taka madra dziewczyna nie zachowywala by sie jak kompletna idiotka!

5,2? chyba w szkole specjalnej z oddziałami integracyjnymi :D

ja interesuje sie nim od dluzszego czasu...lecz teraz jestesmy razem dopiero od miesiaca... przestancie pisac w taki sposob JA GO KOCHAM chce tylko abyscie mi napisaly co mam mu o tym wszystkim co ja mysle POWIEDZIEC

i takie małe ps - zmień dzieciaku opis swój w profilu, 15 lat to nie kobieta jeszcze długo nie

Gość sarmancka
masz 15 lat i chodzisz do liceum? bardzo ciekawe

Gość sarmancka
daj mu dupa to bendzie zadowolony

Gość na miejscu
tego gościa kopnałbym cie dziecko w cztery litery i poszukał inteligentnej panny, może być mloda ale nie głupia

psychicznie dziecko to nie odstajesz poziomem od mojej 12 letniej chrześnicy i w sumie od mojego dwu i półrocznego synka też nie, jemu też się nie podoba że mu ktoś zabawki zabiera

no jeżeli wyznacznikiem dojrzałości, jest okres to przepraszam. Psychicznie to Ty mozesz byc ograniczona, a fizycznie nie rozwinieta na tyle zeby byc juz kobietą.

Gość sarmancka
proszę się pode mnie nie podszywać, bo jestem osobą kulturalną i nie używam takich zwrotów!

Gość na miejscu
rok wcześniej, to yt druga madusia jesteś

a skad mozesz wiedziec ze nie dojrzalam? co ty widzialas mnie??? raczej nie! to nie pierdul takich glupot idiotko!

Gość sarmancka
szmaka jestes i tyle

darksrom, cienkie to było jak pyta twojego chłopaka