Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

linka555

Długa czy krótka suknia?

Polecane posty

Doradźcie proszę, jaka bardziej elegancka na własny ślub? Zależy mi na prostocie. Zaznaczę jednak że to będzie bardzo skromna impreza, bo będą tylko rodzice i brat z żoną i nie będzie wesela a tylko obiad uroczysty w restauracji.

Gość linka nie ma znaczenia
czy dluga czy krotka-wazne abys ty sie w niej dobrze czula:) tak naprawde i dlugie i krotkie suknie sa eleganckie-byle nie za krotkie-no tak w kolano. zalezy tez jaka masz figure itd.dopasuj suknie do swoich wymiarow i sama badz z pomoca mamy/przyjaciolki ocen w ktorej korzystniej wygladasz:) powodzenia:)

Gość no nie....
Ja własnie ją mam :) W końcu się zdecydowałam :)

Gość Anieani
a ja mam super prosta, bez ramion, do kolan, totalnie antyweselna ale tak samo jak autorka topiku organizuje skromne przyjecie w restauracji i czulabym sie bardzo nie na miejscu gdybym jakas super zajebiscie droga sukienke kupowala. Po cholere taka jak to tylko skromny obiad? Tak wiec szukaj sobie jakiejs prostej na allegro napewno znajdziesz!

Gość kotka222
WEZ DLUGA ALE SKROMNA

No właśnie, chce żeby była skromna i prosta. Ale czy krótka (za kolano) nie bedzie już całkiem antyweselna? bo skoro i tak skromnie robie ten ślub tylko na kilka osób to może faktycznie długą?

Gość długa suknia
Ja też nie miałam wesela, tylko skromne przyjęcie w domu, ale suknię miałam długą z trenem i długi 3 metrowy welon, taką piękną, wymarzoną, chciałam pięknie wyglądać na ślubie w kościele, nie chodziło mi o wesele. I dobrze, że tego wesela nie było, bo wieczorem mojego lubego złapał ostrzy atak kolki nerkowej i trzeba było wzywać pogotowie i co by było z tego wesela? 😭

sliczna ta sukienka z linka :) ja juz po weselu ale chyba sobie taka kupie na wyjatkowe okazje :)

Gość Iza_30
Zeby założyć krotką sukienkę na własny ślub to trzeba miec przede wszystkim odwagę a po drugie figurę ;). Ale w zasadzie nic nie stoi na przeszkodzie aby do slubu iść w mini. Ja miałam sukienkę b. krótką. Tylko skoro była krótka i odsłaniała nogi to byla bez dekoltu i na ramiona mialam bolerko. Sukienka była biała i do tego miałam dłuuugi welon. Pomyłs był bardzo fajny tylko miałam za malo czasu na dopracowanie.

Gość lokatka
no tak perlowa suknia sliczna, mnie sie bardzo podobaja krotkie sukienki ale osobiscie mam grube lydki i sama bym sie na taka nie zdecydowala - zle bym sie w takiej czula :P tak na prawde to decyzja zalezy tylko od ciebie, ale mysle ze skromniej jednak wygladaja krotsze sukienki :)