Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość coturzecanieskłamać

wieczny problem...

Polecane posty

Gość coturzecanieskłamać

pojechałabym gdzieś na wakacje , ale nie mam za co. No to niby nie wieczny problem ale taki smutek jakiś. Bo w sumie człowiek pracuje uczciwie, wychodzi mu co wychodzi... ale wiecie co... dziś tak się zadumałam - ile procent ludzi uczciwych w Polsce - w sensie UCZCIWYCH POLAKÓW ( mam na myśli życie, KASĘ) żyje GODNIE W TYM KRAJU. Czy to będzie 30% czy mniej? Jak uważacie? W TYM KRAJU. Co to znaczy godnie? Zarobek ok. 2 tys zł, normalne życie, jakieś wakacje gdzieś tam... normalna rodzina. Moim zdaniem chyba nawet nie 30%. :(

Gość coturzecanieskłamać
Chyba całość sytuacji jest jednym wielkim wołaniem GDZIE SIĘ PODZIAŁA UCZCIWOŚĆ W ŻYCIU... tzw. społecznym , nie? Bo właśnie my nie jesteśmy ŻADNYM społeczeństwem. I dlatego proponuję WOS wycofać ze szkoły na rzecz WIEDZA O WŁADZY W PAŃSTWIE. Nie ma społeczeństwa - taka prawda :(

Gość podszywacz szafirowych barw
W kapitalistycznym państwie nie ma uczciwości a pieniądze niestety drogą nie chodzą . Zrób coś dla siebie i nie marudź , czy będziesz szczęśliwsza wyjeżdżając na 1-2 tyg w wycieczce typu bydłospęd , siedzisz w hotelu korzystasz z basenu i jesz jakieś świństwa.