Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziweczkadoopeczka

postanowilam ze

Polecane posty

Gość a co zlego
jest w przebieraniu? :o

Gość poza tym
strasznie sie tym szczycisz i przezywasz. bez obrazy-ile masz lat?

Gość dziweczkadoopeczka
Moze nic nie ma zlego, jesli szuka pielegniarki to niech idzie do szpitala albo dobrej kliniki.:D Jeszcze bym miala na jakies stroje wydawac?:Phehe Ja mam miec wiecej korzysci z takiego ukladu a nie "pomocnik" chociaz staram sie zeby myslal ze on ma ich wiecej niz ja;)

Gość dziweczkadoopeczka
poza tym, a po co Ci moj wiek??:)

Gość dziweczkadoopeczka
szczyce sie, bo jestem dumna z tego ze w tak krotkim czasie tak bardzo sie zmienilam. Moze niektorzy uwazaja mnie za dziwke, prostytutke i ok, moze nia jestem dla jednego faceta z ktorm sypiam w zamian za pomoc finansowa.Wole byc taka dziwka niz dziwka w zwiazku sprzataczka kucharka psychologiem...i i tak przyprawi mi rogi.Mam sex mam pomoc dodatkowa zyc nie umierac;)

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhhh
pytam o wiek z ciekawosci-tajemnica? placi Ci wiec moglabys kupowac jakies ciuszki. nie wiesz co Ci zaproponuje w przyszlosci gdy mu sie znudzi klasyka. sama mam kochanka, bez obiecywania, uczuc itd wiec nie potepiam

Moralnosc i co z tej moralnosci??Nic bo ty jesteś jak nic ...zero...jesteś tak pusta jak bęben i twoje adoratorki tu też...a o moralności nawet nie wspominaj bo ona ci się nawet nie należy pieprzona hedonistko - jak będziesz padliną nikt cię już nie zechce ...pamiętaj :D

Gość dziweczkadoopeczka
Nic to jest dla mnie facet z ktorym sie spotykam dla przyjemnosci i materii;) Nie znam w srod znajomych, rodziny i najblizszych szczesliwej pary, malzenstwa...Moje dwa dlugie zwiazki w ktorych bylam, potwierdzaja tylko fakt ze nie ma prawdziwej milosci jakiej ja oczekiwalam i jakiej bym chciala.Kilka lat wiernosci, oddania, na nic. Moj pan"pomocnik" ma zone wiec to chyba wszystko tlumaczy.Po cholere marzyc o milosci ktorej nie ma??Jesli kogos sie kocha naprawde nie rani sie tej osoby i to w chamski sposob. Moze kiedy bede starsza kobieta, poznam starszego pana ktory bedzie moja miloscia. Teraz bede sie "Wami" bawic tak jak "Wy" nami:)

Gość dziweczkadoopeczka
A i jeszcze jedno...panie i panowie w "luznych"zwiazkach czyli wygodnych i bez slubu niech ida do Kosciola i prawia ksiedzu swoje moraly;)Taki zwiazek to grzech wiec prosze "kazania" zachowac dla siebie!:)

Gość kjshdusnd
Do autorki - podaj jakiś kontakt do siebie , np email bądź numer gg ,bo zainteresował mnie ten temat i chciałabym z Tobą zamienić kilka zdań :) Pozdrawiam