Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maleństwo....86

filigranowa kobietka

Polecane posty

Gość maleństwo....86
obejrzałam bardzo ładna fotka!!!

mam 172 cm i zauważyłam,że te wysoooookie ok. 180 cm wyżywają się niemiłosiernie na niskich a nieładnie leczyć swoje kompleksy w taki sposób, zaakceptujcie siebie inaczej niż przez atakowanie swoich przeciwieństw czy ktoś jest ładny, czy nie jest zależy od gustu, od ogólnej prezentacji tejże kobiety znam tyle samo niskich i ładnych, co i wysokich a najgorszym wizerunkiem kobiecym dla mnie jest kobieta olbrzym- wielka i gruba tyle

Gość ja jestem wielka i gruba
mam 176cm i 67kg ;] a oprócz tego faceta i fajne życie

Gość przerwa prawdziwna
No to jesteś zajebiście gruba, spasiona wręcz :O Ludzie SĄ głupi. A takie małe kobietki są słodkie :)

Gość maleństwo....86
no więc niech ktoś odpowie na pytanie czy maleństwa mogą być atrakcyjne

Gość maleństwo....86
wracam do tematu maleństwo....86 co o tym sądzicie?czy kobietka mająca 154 cm wzrostu i ok42 kg oraz 23 lata(oczywiście z ładną bużką) moze wyglądać atrakcyjnie? piszcie co o tym sądzicie)

Gość Aaaa taki koleś ;D
Wydaje mi sie, ze to zależy od kwestii gustu, a o gustach się nie dyskutuje ;) Ja np. uwielbiam "filigranowe kobietki" :D

Gość 56789875654
ja tez jestem filigranowa tylko ze mam 160 i 45kg mam drobne kosci, facetom zawsze sie podobalam ale ja sama czasem chcialabym wygladac bardziej kobieco, miec szersze biodra, wieksze piersi, mniej dziecinna twarz. ale wole byc taka niz masywna lub wysoka

Gość filifili
A ja żałuję, bardzo żałuję, że nie jestem wyższa. 163cm, 45kg. Niestety nie na wszystko możemy mieć wpływ. Zresztą ludziom trudno dogodzić. Niska chce być wyższa, wyższa-niższa, gruba-chudsza a chuda-grubsza :/. A o gustach raczej się nie dyskutuje. Spotkałam mężczyzn, którzy wprost mówili, że lubią wysokie. Spotkałam też takich, którzy zachwycają się filigranowymi. Nie mamy prawa narzucać wszystkim dookoła swojej tezy, że małe jest piękne. Piękności kobiet nie upatruje się we wzroście a kwestia upodobań to ocean, w dodatku bez dna.

Gość filifili
A ja żałuję, żałuję, że nie jestem wyższa. (163cm, 45kg). Niestety nie na wszystko mamy wpływ. Zresztą ludziom z reguły ciężko dogodzić. Niska chce być wyższa, wysoka-niższa, gruba-chudsza a chuda-grubsza. Osobiście spotkałam mężczyzn, którzy wprost mówili, że lubią wyższa, większe kobiety. Spotkałam również takich, którzy uwielbiali drobne. Wcale nie jest tak, że "małe jest piękne", piękności kobiety nie określa jej wzrost. Myślę, że nie ma co rozrzewniać się nad gustami. Kwestia upodobań to ocean, w dodatku bez dna.

Gość filifili
przepraszam za powielenie postu, nie chciał mi się "pokazać" toteż uznałam, że się nie wysłał.

Gość ssassa
oj czemu wszyscy tacy oburzeni? mi się wydaje, że może się podobać, bo czemu nie?w końcu po ziemi chodzi mnóstwo kobiet które mają 160 i mniej i też są szczęśliwe, nie jest tak, że tylko te powyżej 170 cm mają monopol na szczęście i związek. poza tym każda kobieta ma jakiś mankament, jedna ma krótkie nogi, a inna brzydkie paznokcie, albo włosy tak bardzo rozjaśnione i zniszczone, że wyglądają jak siano.

Gość dannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Głupia dyskusja ...........filigranowe kobiety potrafią być sexy , miałem kiedyś taką drobniutka , kochałem jej drobne raczki miała piękne dłonie a nie jakieś graby , słodkie stópki malutkie a laski wysokie maja giry jak facet taka prawda ,jej drobne jędrne opalone cialko sprawialo ze czułem się jak bym był z nastolatką ,dziś jak patrze na ta z desperatek to widze swoja byla , ta laska ma 3o iles lat podobno a wyglada tak młodo...